Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Ana-Maria Micu, Femeia anului 2016 în Sibiu. „Dacă vă întrebați vreodată cum arată Femeia Anului, vă rog, doamnelor, să vă priviţi în prima oglindă”

Ana-Maria Micu, Femeia anului 2016 în Sibiu. „Dacă vă întrebați vreodată cum arată Femeia Anului, vă rog, doamnelor, să vă priviţi în prima oglindă”

Ana-Maria Micu a fost aleasă Femeia anului 2016 în Sibiu, în urma votului acordat în cadrul unei campanii pe facebook.  În competiţie au fost nominalizate nouă femei din Sibiu, iar premiile au fost decernate în cadrul unei gale care a avut loc, aseară, la Teatrul Gong.

Silvia Macrea, directorul Centrului Junii, a obţinut şi ea un număr mare de voturi, urmată fiind de Adina Zotinca, make-up artist.  Votul s-a făcut exclusiv prin like-uri pe facebook, iar Ana-Maria Micu, membru Fondator al Asociației Mâini Unite Sibiu, a fost declarată Femeia anului în Sibiu.

„În această competiție nu a intrat Ana-Maria Micu ca si persoană individuală ci au intrat toți oamenii care de-a lungul timpului au susținut-o condiționat. Vorbim despre echipa Mâini Unite, despre sponsori, despre beneficiari și despre toți cei care au încredere în noi. Acesta este premiul lor.În cele două săptămâni în care s-a votat cred că eu mi-am primit cel mai frumos "premiu". Am regăsit persoane de care nu știam nimic de ani de zile, am primit mesaje de încurajare și susținere de la cunoscuți, necunoscuți și m-am simțit înconjurată de iubire si prieteni. Dacă vă întrebați vreodată cum arată <<Femeia Anului>>, vă rog, doamnelor, să vă priviţi în prima oglindă”, spune Ana-Maria Micu.

15215880_1293931460657104_1678920615_o

Startul competiției a fost dat luni, 7 noiembrie, iar voturile au fost contorizate până pe 25 noiembrie. Evenimentul este organizat de de către Magic FM și SC Ideea 4 Events SRL. Anul trecut, titlul de “Femeia Anului în Sibiu” a fost câștigat de medicul neonatolog Livia  Ognean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

G. S.

Acum 7 ani

Foarte bine crescuta aceasta doamna, foarte.
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Oamenii de stiinta au constatat ca in corpul omenesc se afla 60% apa. In acest sens doamna din fotografie nu este supraponderala! ESTE PUR SI SIMPLU INUNDATA!
Raspunde

Elena

Acum 7 ani

Doamna din fotografie este minunata, face o mulțime de lucruri din dragoste pentru copii, sacrificându-și uneori familia pentru asta! Cei care ii comentați silueta, sunteti lamentabili! Niște frustrați, cu prea mult timp liber si accces necenzurat la internet!
Raspunde

///

Acum 7 ani

Vă cred. Dar ar fi bine să facă ceva și pt. dumneaei, mai precis să slăbească. Nu pentru a plăcea mie și altor chiolbani de pe acest forum, ci pt. sănătatea dumneaei. Sănătoasă, va putea face mult mai multe lucruri și pt. copii și pt. familia dânsei. Felicitări doamnei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus