Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Arena Platoș deschide mâine sezonul de schi

Arena Platoș deschide mâine sezonul de schi

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide mâine prima pârtie și anunță debutul oficial al unui nou sezon de ski și snowboard în 3 decembrie.

Sezonul se deschide cu petrecerea Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece dar și la un concurs de ski și snowboard jibbing. Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon ce se anunță mult mai reușit decât cel anterior.

 „Am început promițător noul sezon. Mulțumită temperaturilor scăzute am reușit să producem suficient de multă zăpadă cât să putem deschide pârtia Arena mai repede decât pronosticam, în condiții excelente pentru ski. Iar prognoza ne face să sperăm că la sfârșitul acestei săptămâni vom deschide și pârtia A”, spune Ioana Chitea, managerul Arena Platoș Păltiniș.
Instalațiile de transport pe cablu vor funcționa în acest sfârșit de săptămână între orele 10 și 16 miercuri și joi, 10 și 17 vineri și duminică iar sâmbătă va funcționa și instalația de nocturnă, urmând să se schieze până la ora 21:30. Party-ul va începe la ora 20, în apreskiul complexului. La pupitru vor mixa pe rând DJ Jele, DJ DEX și DJ Undoo.

Ca de fiecare dată, Arena Platoș Păltiniș pune la dispoziție transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la orele 18, 20, 22, la miezul nopții și la ora 2 și vor reveni la orele 19, 21, 23, 1 și 3.

În cazul în care vor exista mai multe solicitări decât locurile prevăzute cursele se vor suplimenta.

Locul în microbuz se obține doar prin rezervare, prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse este de 15 lei. Stațiile din care poate fi luat microbuzul sunt: BRD Gara (Str. General Magheru), Parcare "Sala Thalia", Parcare Hotel Ibis, Parcare Sala Transilvania (Terasa Play Off), Cimitir, Rășinari, Păltiniș (Arena Platoș).

Sezonul 2016-2017 se anunță unul spectaculos. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race și multe altele, anul acesta va avea loc în premieră și un concurs de ski-anduranță, concurs în care schiorii și snowboarderii își vor testa limitele timp de șase ore, în ture neîntrerupte pe pârtiile complexului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus