Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Familia Regală: "Inimă geografică și spirituală a țării, Sibiul este un exemplu de spiritualitate, europenism și pragmatism

Familia Regală:

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria și-au continuat astăzi vizita la Sibiu, trecând pragul Primăriei și a Catedralei Mitropolitane.

Primarul Astrid Fodor, însoțită de viceprimarii Corina Bokor și Răzvan Pop, a primit vizită Principesei Moștenitoare Margareta, a Principelui Radu și a Principesei Maria ai României. Altețele Lor Regale au acceptat invitația primarului Sibiului de a face o vizită oficială administrației locale sibiene, transmit reprezentanții primăriei.

familia-regala-astrid-fodor-22

“A fost o onoare să primesc această vizită pentru că apreciez valorile promovate de Casa Regală. Am fost plăcut surprinsă să văd că și sibienii au întâmpinat cu bucurie pe membrii Familiei Regale a României în Gara Sibiu, în data de 1 decembrie. Consider că Sibiul și România au nevoie de simbolul Casei Regale, ca exemplu de eleganță, discreție și bun gust în viața publică. Altețele Lor Regale s-au arătat mișcate de primirea caldă de care au avut parte în Sibiu,” declară Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

familia-regala-astrid-fodor-10

Altețele Lor Regale și-au exprimat admirația pentru oraș și mai ales pentru faptul că Sibiul promovează evenimente culturale de bună calitate. Și-au exprimat convingerea că sprijinul acordat educației și actului cultural sunt esențiale pentru dezvoltarea comunităților, apreciind că alocarea de către Primăria Sibiu a unor sume importante din bugetul local pentru cultură reprezintă o politică publică foarte sănătoasă, se arată într-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului. familia-regala-astrid-fodor-24Altețele Regale  au vizitat și Catedrala mitropolitană din Sibiu și reședința mitropolitană, fiind primiți de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul le-a prezentat Altețelor Regale un scurt istoric al Catedralei mitropolitane, precum și cele mai importante momente din viața Mitropoliei Ardealului, mitropolia-ardealului.ro

img_6433-630x420

foto Primăria Sibiu / Mitropolia Ardealului 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Român din cetate

Acum 7 ani

Care principe? Duda parvenitul! Doar nu o sa ii spunem la un fas principe? Avem liderii si reprezentantii pe care ii meritam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus