Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Familia Regală: "Inimă geografică și spirituală a țării, Sibiul este un exemplu de spiritualitate, europenism și pragmatism

Familia Regală:

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria și-au continuat astăzi vizita la Sibiu, trecând pragul Primăriei și a Catedralei Mitropolitane.

Primarul Astrid Fodor, însoțită de viceprimarii Corina Bokor și Răzvan Pop, a primit vizită Principesei Moștenitoare Margareta, a Principelui Radu și a Principesei Maria ai României. Altețele Lor Regale au acceptat invitația primarului Sibiului de a face o vizită oficială administrației locale sibiene, transmit reprezentanții primăriei.

familia-regala-astrid-fodor-22

“A fost o onoare să primesc această vizită pentru că apreciez valorile promovate de Casa Regală. Am fost plăcut surprinsă să văd că și sibienii au întâmpinat cu bucurie pe membrii Familiei Regale a României în Gara Sibiu, în data de 1 decembrie. Consider că Sibiul și România au nevoie de simbolul Casei Regale, ca exemplu de eleganță, discreție și bun gust în viața publică. Altețele Lor Regale s-au arătat mișcate de primirea caldă de care au avut parte în Sibiu,” declară Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

familia-regala-astrid-fodor-10

Altețele Lor Regale și-au exprimat admirația pentru oraș și mai ales pentru faptul că Sibiul promovează evenimente culturale de bună calitate. Și-au exprimat convingerea că sprijinul acordat educației și actului cultural sunt esențiale pentru dezvoltarea comunităților, apreciind că alocarea de către Primăria Sibiu a unor sume importante din bugetul local pentru cultură reprezintă o politică publică foarte sănătoasă, se arată într-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului. familia-regala-astrid-fodor-24Altețele Regale  au vizitat și Catedrala mitropolitană din Sibiu și reședința mitropolitană, fiind primiți de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul le-a prezentat Altețelor Regale un scurt istoric al Catedralei mitropolitane, precum și cele mai importante momente din viața Mitropoliei Ardealului, mitropolia-ardealului.ro

img_6433-630x420

foto Primăria Sibiu / Mitropolia Ardealului 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Român din cetate

Acum 5 ani

Care principe? Duda parvenitul! Doar nu o sa ii spunem la un fas principe? Avem liderii si reprezentantii pe care ii meritam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus