Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

VIDEO - Un tronson de 15 km din autostrada Lugoj-Deva va fi inaugurat până la Crăciun

VIDEO - Un tronson de 15 km din autostrada Lugoj-Deva va fi inaugurat până la Crăciun

Drumul pe autostrada de la Sibiu până la ieșirea din țară va crește anul acesta cu încă 15 kilometri de autostradă, după ce lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva va fi inaugurat luna aceasta.

Forumul peundemerg.ro a făcut publică o nouă filmare aeriană a lotului 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Imaginile surprind stadiul lucrărilor de pe cea mai mare parte a lucrărilor de pe acest lot, este vorba despre cei 15 kilometri dintre Traian Vuia, acolo unde se termină lotul 1, şi Margina, unde va fi nodul de descărcare şi de legătură cu drumul naţional spre Deva.

Imaginile arată că acest nod este în cea mai mare parte terminat, fiind circulabil şi asigurând legătura cu drumul naţional. Parapetele este montat pe aproape întreaga lungime a traseului vizat de imagini, scrie tion.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus