Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Testare gratuită a auzului pentru 2400 de preșcolari

Testare gratuită a auzului pentru 2400 de preșcolari

Asociația persoanelor cu deficiențe de auz „Ascultă viața!” desfășoară, în această perioadă,  proiectul comunitar „Copiii sibieni vor să audă”. În cadrul acestui proiect aproximativ 2400 de copii preșcolari de la mai multe creșe și grădinițe din municipiul Sibiu beneficiază de testarea gratuită a auzului.

Pe lângă testare, copiii depistați cu deficiențe de auz vor fi evaluați, iar părinții vor fi informați și consiliați cu privire la procesul de reabilitare ce trebuie urmat. Procedura de testare, investigațiile complexe ulterioare, evaluarea logopedică sunt oferite gratuit copiilor din municipiul Sibiu, costurile  fiind suportate din cofinanțarea primită de la Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității și din contribuțiile proprii ale Asociației “Ascultă Viața!” și ale Spitalului European Polisano.

Proiectul derulat de Asociația „Ascultă Viața!” se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Spitalul European Polisano și Sonorom.

Sursa foto

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus