Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ULBS organizează meditații gratuite la limba română, pentru BAC

ULBS organizează meditații gratuite la limba română, pentru BAC

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin Departamentul de Studii Romanice al Facultății de Litere și Arte, organizează cursuri gratuite de pregătire a elevilor din clasele a XII-a pentru examenul de Bacalaureat, la disciplina Limba și literatura română.

Cursurile vor avea un caracter modular, fiind gândite în corelație cu cele trei subiecte ale probei scrise, și vor viza nu atât recapitularea extensivă a materiei, cât rezolvarea și clarificarea unor probleme și “capcane” cu care se confruntă în mod concret candidații la examenul de Bacalaureat.

Pregătirile se vor desfășura la sediul Facultății de Litere și Arte din B-dul Victoriei, Nr. 5-7, etajul I, sala 45, în intervalul 9 decembrie 2016 — 20 mai 2017.  Înscrierile se fac până cel târziu cu 24 de ore înaintea desfășurării fiecărui curs, la adresa [email protected]. Programul poate fi consultat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1095

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus