Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Președintele Iohannis a înființat un consulat nou. Tocmai la Miami, unde merge în vacanțe

Președintele Iohannis a înființat un consulat nou. Tocmai la Miami, unde merge în vacanțe

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind înfiinţarea unui nou consulat al României - la Miami, în Florida, Statele Unite ale Americii.

Ţara noastra avea până în prezent consulat general la Los Angeles, New York şi Chicago, în Miami existând doar un consulat onorific.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în ultimii ani în Florida, la prieteni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

nimic nu e nou

Acum 5 ani

Se pare ca doar i-a schimbat rangul, consulatul fiind deja infintat ....iar legatura cu vacantele e de-a dreptul stupida!....doar nu le face la consulat sau dupa capul unora fix acolo se caza!
Raspunde

...

Acum 5 ani

Mi se pare normal s existe consulat român la Miami. Dacă merge dl. Johannis în vacanță și vreun negru îi fură portofelul cu dolari, cui să se adreseze? Poliției, apoi consulatului...
Raspunde

KJF

Acum 5 ani

Sper s-o puna consul pe Rodica Bastea ca sa aiba si ea imunitate. Asta in caz ca va fi luata la intrebari de fiscul american de ce nu si-a declarat veniturile din chiriile caselor furate impreuna cu Carmen. Ai cred capabili pe acesti escroci de duzina.
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

Pentru necunoscători : comunitatea românească din Florida ( şi statele învecinate) este foarte numeroasă ; sunt câteva parohii ortodoxe dar majoritatea sunt neoprotestenţi .În Miami este chiar un liceu românesc ( probabil confesional neoprotestant ) pe frontispiciul căruia scrie...LICEUL ROMAN .Surpriză,în curte copiii vorbeau româneşte !
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 5 ani

Cunoastem...sunt destui...si evrei, clai gramada. Daca pleaca evreii de pe plaja, ramane goala :)
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 5 ani

Nu infiinteaza un consulat al rom. si in Hermannstadt ? :) Ma rog, cu atributii limitate, ce sa faca si el, se plictiseste. Inca nu a inteles Johanel cum merge treaba in tarile astea semi-latine, cu dictatori impuscati. Vorba aia: Cand la Roma...:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus