Luni,
26.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Iohannis: Dacă vă enervează toți politicienii, mergeți la vot!

Iohannis: Dacă vă enervează toți politicienii, mergeți la vot!

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă la vot duminică și să pună ștampila pe partidul cu care simpatizează. De asemenea, șeful statului i-a îndemnat și pe cei care sunt încă nehotărâți să se gândească bine înainte de alegeri, dar să meargă neapărat la vot. Întrebat cu cine va vota, Klaus Iohannis a spus că a fost un partid care l-a convins în această campanie, dar că va anunța numele său duminică sau luni, scrie digi24.ro

„Am un mesaj foarte important pentru națiune. Dragi români mergeți la vot. E un drept greu câștigat în decembrie 89. Mergeți la vot și nu lăsați pe altcineva să hotărască în locul vostru. Dacă simpatizați cu un partid mergeți și votați. Dacă nu v-ați hotărât încă, gândiți-vă bine și mergeți la vot. Dacă vă enervează toți politicienii, mergeți și votați,vă aștept duminică la vot. Este țara noastră, este România noastră, nu lăsați pe altul să decidă în locul vostru”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Întrebat ce părere are despre această campanie electorală, șeful statului a spus că a fost una liniștită. De asemenea, președintele nu a vrut să spună cu cine votează.

„Campania mi se pare liniștită. Poate provoc eu acea emoție să mergeți la vot. Cred că o să fie foarte interesant înainte de alegeri să vă spun cu cine votez. Este un partid de care sunt convins”, a precizat Klaus Iohannis.

Pe 11 decembrie suntem așteptați să alegem viitorul legislativ. Vor fi cu 124 mai puțini parlamentari, pentru că se revine la votul pe liste, adică vom vota partidul, și nu omul. La alegerile din 2012 au intrat în Parlament 588 de senatori și deputați. Aproape 6.500 de candidați s-au înscris în cursa de anul acesta, pentru a-i reprezenta pe români.

Potrivit Autorității Electorale Permanente (AEP), sunt aproximativ 18,9 milioane de români cu drept de vot.

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, dar daca ne enervează doar politicienii care, ori se ambiționează, ori ii obliga cineva, dar nu-mi dau seama cine, sa fie mai prosti decât PSD-istii?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus