Joi,
08.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Orele de curs nu vor fi suspendate vineri și luni la Sibiu

Orele de curs nu vor fi suspendate vineri și luni la Sibiu

La Sibiu cursurile nu vor fi afectate de organizarea secțiilor de votare în școli. Așadar, potrivit inspectorului general Ștefan Firu, nu există niciun impediment ca astăzi și luni copiii să nu meargă la școală.

“În hârtia pe care am primit-o ieri după amiază de la Minister se spune că Inspectoratele Școlare și Biroul Electoral pot să decidă dacă copiii fac sau nu școală vineri și luni. Eu am vorbit la Prefectură și de comun acord am ajuns la concluzia că elevii vor merge la școală. Nu este niciun impediment să nu facă astăzi și luni cursuri. În 99 % dintre situații este ocupată doar o sală de clasă, nu au decât cei care le montează să vină luni de dimineață să demonteze și să își facă copiii orele”, spune inspectorul școlar general Ștefan Firu.

Potrivit site-ului Ministerulului Educației Naționale și Cercetării Științifice, a fost  transmisă ieri o notă în teritoriu, potrivit căreia inspectoratele școlare județene și Birourile Electorale Județene/Biroul Electoral al Municipiului București pot decide suspendarea cursurilor pentru zilele de vineri, 9 decembrie, și luni, 12 decembrie, în unitățile de învățământ preuniversitar în care vor fi organizate secții de votare pentru alegerile din 11 decembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus