Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Colindătorii au ajuns și la Clubul Persoanelor Vârstnice

Colindătorii au ajuns și la Clubul Persoanelor Vârstnice

Clubul Persoanelor Vârstnice de pe strada Ocnei a primit colinda Coralei Timotei Popovici a Catedralei Mitropolitane Sibiu, condusă de preotul profesor Dan Alexandru Streza. De asemenea, un grup de colindători din partea Asociației “Studenți pentru Viață” format din studenții anului I și III ai Facultății de Teologie “Andrei Șaguna” din Sibiu i-au încântat pe seniori cu cântece de sărbătoare și cadouri.

imag2534

Clubul Persoanelor Vârstnice este un spațiu de întâlnire a persoanelor de vârsta a  treia, gestionat și sprijinit de Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local Sibiu. Acesta are sediul pe strada Ocnei, nr. 20, activitățile Clubului desfășurându-se în zilele de miercuri și vineri, între orele 10 și 14. În medie 20 de vârstnici frecventează acest Club și participă la activitățile socio-culturale organizate aici cu scopul readucerii persoanelor de vârsta a treia în viața socială activă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus