Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Organizatorul Romania Rally Challenge, membru în Comisia Internațională de Vehicule istorice FIA

Organizatorul Romania Rally Challenge, membru în Comisia Internațională de Vehicule istorice FIA

La sfârșitul acestui an, organizatorul Romania Rally Challenge a fost numit membru în Comisia Internaționă de Vehicule istorice FIA. Astfel, Automobil Clubul Român are acum patru reprezentanţi în comisiile de specialitate ale Federaţiei Internaţionale a Automobilului.

La inițiativa președintelui Constantin Niculescu, Automobil Clubul Român a propus spre aprobare Adunării Generale a FIA, patru reprezentanți pentru comisiile FIA de vehicule istorice, karting și medicală. Aceștia vor participa la toate întâlnirile FIA din 2017 și vor contribui totodată și la dezvoltarea sportului cu motor pe plan intern.

sibiu-rally

„Cred că este un lucru bun prezența în comisii importante ale FIA a unor reprezentanți cu multă experiență în motorsportul din România. Faptul că aceștia vor participa la deciziile ce se vor lua cu ocazia ședințelor comisiilor FIA, precum și contactele directe cu experți din diferite țări, vor duce cu siguranță la îmbunătățirea aplicării regulamentelor și a hotărârilor FIA în activitatea de automobilism sportiv și karting sportiv din țara noastră”, a spus Ioan Olaru, director pentru sport al ACR.

Sorin Itu, organizatorul Romania Rally Challenge și Nicolae Apostol, președintele Comisiei de Vehicule Istorice a ACR, sunt membri în Comisia Internațională de Vehicule Istorice a FIA de la Paris, Ștefan Lucian președintele FRK, este membru în Comisia de Karting, iar doctorul Mihai Galeșanu, președintele Comisiei Medicale a ACR, este membru în Comisia Medicală a FIA.

sibiu-rally-2

„Este o mare onoare pentru mine să reprezint ACR într-o comisie FIA, mai ales că îmi doresc ca Romania Rally Challenge să devină o referință la nivel internațional pentru competițile de vehicule istorice. Va fi un an interesant în care vom încerca să adunăm cât mai multe informaţii de la colegii din Europa pe care apoi să le aplicăm și în cadrul evenimentului de la Sibiu, dar să și contribui cu experiența mea la dezvoltarea acestor competiții la nivel internațional”, a spus Sorin Itu, organizatorul Romania Rally Challenge.

Romania Rally Challenge se va desfășura în perioada 17 – 19 august și este un festival dedicat de automobile și sporturi cu motor și se va desfășura între 17 și 19 august 2017.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus