Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Este coronavirusul răspândit prin tehnologia 5G? Răspunsul autorităților

Este coronavirusul răspândit prin tehnologia 5G? Răspunsul autorităților

Întrebarea dacă tehnologia 5G ar fi responsabilă pentru răspândirea noului coronavirus a apărut mediul online, iar autoritățile române au considerat că este necesar un răspuns oficial: NU. Virusurile nu se pot răspândi prin unde radio sau rețele mobile.

COVID-19 se răspândește atât în țări care dispun de tehnologia 5G, cât și în țări care nu au la dispoziție această tehnologie.

Comisia Internațională pentru Protecția împotriva Radiațiilor Neionizante (ICNIRP), o organizație independentă care studiază efectele radiațiilor neionizante asupra sănătății, a clasificat recent tehnologia 5G ca fiind sigură din punct de vedere al sănătății.

Infecția cu coronavirus poate fi dobândită prin contactul direct cu o persoană infectată sau prin atingerea gurii, nasului sau ochilor după contactul cu suprafețe contaminate.

Până astăzi, 17 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.067 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.508 au fost declarate vindecate și externate. 411 persoane infectate cu noul coronavirus au murit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

va urma

Acum 2 ani

“Deci ne pregătim pentru reţeaua de telefonie 5G. Activ. Cu frenezie si nerăbdare! Vom monta nenumărate antene, le vom distruge pe cele vechi, vom înnoi totul. Acesta este arhetipul care duce la dezastru. Incapacitatea noastră structurala de a spune: e destul, nu avem nevoie, nici nu tânjim după această placere inutila, respingem această idee letala, conform căreia tot ce este tehnologic posibil trebuie musai și pus în practică, doar de dragul purului consumism. Întrebarea nu este dacă să construim stații termale nucleare sau eoliene ca să alimentăm toate acestea. Trebuie sa înţelegem cum să eliminăm această infatuare suicidară (această sfidare a zeilor) de a crea nevoi materiale, care devin prioritare dezastrului nebunesc potrivit căruia ele funcţionează în mod necesar pentru existența. Chiar si cu o sursa perfect “curata” de energie, efectul implementării lor ar fi dramatic. Tehnologia 5G ucide. Nu din cauza efectelor undelor asupra sanatății umane. Ci sub forma unei creaţii artificiale a unei nevoi arbitrare, cu consecinţe devastatoare. Deja am ucis 70% din ceea ce existâ (fără a pune la socotealâ încălzirea globală). Preferăm viaţa sau viteza reţelei mobile? Este (aproape) atât de simplu.”
Raspunde

Erlkonig

Acum 2 ani

vad ca ai pus ghilimele, nu ne zici si prostul din care citezi?
Raspunde

Andu

Acum 2 ani

Da eu chiar nu inteleg frenezia asta de a mari viteza de internet desi deja o avem cea mai mare din Europa si din buna parte din lume.. De ce sa ne asumam riscuri atat de mari cu acest 5G, despre care, oricine face niste minime cercetari, va afla cat de nociv este? Si de ce nu suntem noi intrebati daca vrem sau nu, oamenii de rand si in special de la oras, ca aici poluarea va fi masiva, nu cei protejati de paduri intregi pe care le adapostesc curtile semete facute, desigur, din bani cinstiti.. chiar la toate trebuie sa fim cobaii Europei si ai lumii? Se vede ca natura este afectata, vremea e ciudata tare, ba e foarte cald, ba ninge, ba tornade, ba seceta.. cat sa ne mai batem joc de vietile noastre? pentru cateva minute de asteptare in plus la internet. Va rog nu ne mai faceti rau in numele binelui. Si daca spui NU la ceva periculos, inutil si daunator, NU, nu este vorba de inapoiere sau ev mediu.. cum des auzim; asa cum nici adevarul dureros din zilele noastre nu este fake news cum e repede etichetat in incercarea discreditarii.
Raspunde

Erlkonig

Acum 2 ani

unii au facut studii extinse (vezi cele citate aici: https://www.digitaltrends.com/mobile/is-5g-dangerous/) si nu au ajuns la concluzii clare. Vorbitul si scrisul dupa ureche nu ajuta la nimic si pe nimeni
Raspunde

Gruia

Acum 2 ani

Hahaha, normal ca nu se raspandeste prin unde dar nici nu zice daca 5G ar fi ajutat la aparitia lui sau daca 5G ar ajuta indirect la procesul de infectare prin slabirea organismului. Pana la alte descoperiri ramanem cu certitudinea oficiala: un sarpe a mancat un liliac, iar un chinez a mancat sarpele respectiv.
Raspunde

antivirus

Acum 2 ani

Virusul este raspândit de prostia globalã, amplificat de media, susținut de politicieni și binențeles mor cei slabi și neajutorați. Marea majoritate a celor decedați au deja cel puțin o altã afecțiune, la test sunt infectați cu virusul dar nu neapãrat asta e cauza decesului. Virusul afecteazã plãmânii, iar asta duce la o slabã oxigenare a sângelui creșterea tensiunii arteriale și a pulsului și cei care au afecțiuni renale, cardiace, diabet, etc și sistemul imunitar slabit cedeazã. Sunt și cazuri în care cei infectați s-au vindecat, infectarea cu virusul este un factor declanșator nu cauza decesului, celor decedați nu li se face autopsie, li se face testul pentru virus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus