Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibian de 26 de ani, prins la volan fără permis

Sibian de 26 de ani, prins la volan fără permis

Poliţiştii rutieri au identificat, miercuri, un sibian  în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism pe strada Bihorului fără a deține permis de conducere.

Acțiunea a avut loc în jurul orei 20, iar în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule astfel încât, pe numele sibianului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii  prev. şi ped. de art. 335 al. 1 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Codul Penal

Vizualizari: 1379

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, era cumva cu viza de flotant, ce nu-si însuși încă "bunul simt" ardelenesc?....
Raspunde

Nicol.

Acum 7 ani

La mititica cu el..Tupeist băiatul,dacă omora pe cineva nevinovat??Sa nu mai aibă voie sa de-a ptr.permis in veci.Domnii polițiștii face raze de genul...Și pe sate să vedeți acolo ce se întâmplă.
Raspunde

Mosu

Acum 7 ani

:))) eu nu vad logica ta ," Nicol " ,la fel de simplu si de usor poate ucide pe cineva si cu permis. La scoala de soferi nu iti este explicat urmatorul lucru . Atunci cand te urci la volan ,1 sec. de neatentie te poate transforma in criminal. E adevarat ca mai mult ca sigur nu cunostea prea mult din legislatie, dar dupa 1,2 ani , cine isi mai aduce aminte mare parte din ea....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus