Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Crima de la Bazna, finalizată în stradă: procurorii cer arestarea lui Pilu și a lui Caraboș

Crima de la Bazna, finalizată în stradă: procurorii cer arestarea lui Pilu și a lui Caraboș

Pilu și Caraboș sunt poreclele celor doi tineri (24 și 28 de ani) care și-au omorât în bătaie un cunoscut din comuna Bazna și care vor fi prezentați în ultima zi a acestui an în fața judecătorului de drepturi și libertăți a Tribunalului Sibiu. Procurorii sibieni cer judecătorului emiterea unui mandat de arestare pe numele celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu vor cere judecătorului arestarea lui Pilu și a lui Caraboș pornind de la infracțiunea de omor pentru care sunt urmăriți penal cei doi. Potrivit procurorilor, cei doi se aflau în noaptea de joi spre vineri la un cunoscut de-al lor din Bazna, poreclit Gioni (33 de ani). La jumătate de oră după miezul nopții, cei trei s-au luat la bătaie. Mai întâi în casă, după care au ieșit în stradă. Timp de jumătate de oră, cei doi l-au bătut pe Gioni cu ce au apucat. ”Prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnii, cu picioarele și cu corpuri contondente, cu o intensitate ridicată, cei doi i-au cauzat victimei C. M., zis «Gioni», în vârstă de 33 ani leziuni traumatice grave (traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, ruptură hepatică și hemoperitoneu masiv)”, se arată într-un comunicat emis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit lor, cel bătut a murit două ore și jumătate mai târziu. ”Apreciem că sunt probe certe din care rezultă suspecții au săvârșit infracțiunea de omor, motiv pentru care prin Ordonanța procurorului din data de 31.12.2016, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații față de suspecții B. C. zis «Pilu», și V. C. poreclit «Caraboș», cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, prev. și ped. de art. 188 alin. 1 C.pen.”, se mai arată în comunicatul procurorilor sibieni.

Foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

anonimul cel curios si merele de smoala

Acum 7 ani

Si, uite cum se fura meseria de reportero- ziarist....31.12.2016 Ora estimata: 11:30 Complet: Complet Drepturi si Libertati 3 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: În baza art.226 al. 1 şi 2 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 C.pr.pen raportat la art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpa?ilor: - BURCEA CONSTANTIN, şi - VITAN CRISTIAN, ambii cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 C.pen. , pe o durată de câte 30 zile, fiecare, începând cu data de 31 decembrie 2016 şi până la data de 29 ianuarie 2017, inclusiv. În baza art. 230 C. proc. pen. dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpa?ilor Burcea Constantin ?i Vitan Cristian. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de consiliu, azi, 31.12.2016. Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 130/2016 31.12.2016
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Nimeni nu a observat ca in mijlocul străzii animalul Burcea Constantin si animalul Vitan Cristian îl bat pe unu timp de 30 de minute? Cum a ajuns victima la spital? Poliția pe unde era în astea 30 de minute? Domnul Deleanu ne răspundeți sau trebuie să apelăm la un ziarist pentru un articol complet?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus