Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Cu familia pe pârtie. La minus 18 grade

Cu familia pe pârtie. La minus 18 grade

14 temerari s-au înscris în concursul de sănii și la cel de slalom dedicat în exclusivitate familiilor, evenimente desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute la Arena Platoș. Concursul de sănii s-a desfășurat sâmbătă, când termometrele arătau nu mai puțin de -18 grade Celsius, prima probă fiind una eliminatorie, de coborâre individuală cronometrată. Cei mai buni patru concurenți au avansat în faza finală, o coborâre în patru extrem de spectaculoasă pe curbele strânse ale pârtiei de sănii. În total, concurenții au fost răsplătiți cu cinci premii, vouchere Decathlon de 500, 300 și 200 de lei pentru ocupanții podiumului, Adrian Dobrin, Paul Giurculete și Sorin Verza, dar și vouchere de 100 de lei pentru Silviu Popa, cel mai bun timp la categoria copii și Mădălina Moica, cel mai bun timp la categoria fete.

Duminică a fost ziua rivalității familiilor de schiori din Sibiu și împrejurimi. Cele 10 echipe provin din Sibiu și Cluj Napoca și majoritatea au participat și la edițiile anterioare ale concursului Family Race. Regulamentul competiției prevede că în concurs pot participa doar echipe formate din 3 membri ai familiei, doi părinți și un copil sau doi copii și un parinte, unul dintre copii fiind obligatoriu sub 18 ani. „Prin acest concurs ne dorim să impulsionăm familiile din Sibiu și din tot restul țării să îi aducă pe cei mici la schi, să îi inițieze în tainele acestui sport minunat sau cel puțin să îi scoată din casă la aer curat”, spune Ioana Chitea, managerul general al complexului.

Familia Trifu, Ion, Lea și Leona au terminat concursul cu cel mai bun timp colectiv, 3.26,76, familia Cercel, Horia, Alexia și Radu s-a clasat pe locul secund la doar 7 secunde în urma câștigătorilor iar locul trei a fost luat de familia Fuchs, Christian, Alessia și Ralph.

Următorul weekend este, poate, cel mai sportiv weekend al sezonului. Cei mai buni cicliști de offroad, și unii dintre cei mai buni snowboarderi și schiori din țară vin în weekend la Arena Platoș Păltiniș pentru Ski & Snowboard 4xCross, sâmbătă, și MTB Winter 4xCross.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Magna Horreum

Acum 5 ani

Felicitari tuturor competitorilor, dar mai ales familiei Cercel!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus