Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
24°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Temperaturile scad simțitor în acest weekend la Sibiu, fiind numai bune de ieșit la săniuș. Ofertante sunt și spectacolele de teatru atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Vineri, 13 ianuarie

De la ora 18:00, la Teatrul „Gong” se pregătește o petrecere în pijamale. Pe scenă se va prezenta spectacolul „Apolodor în Deutsch”, după Gellu Naum, iar cei care vin îmbrăcați în pijama vor avea accesul gratuit. Antrenant și plin de umor, spectacolul de la Sibiu îi invită pe cei mici într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă.

apollodor-16

„Sărbători fericite” se va prezenta pe scena de la Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19:00.

Sâmbătă, 14 ianuarie

Pentru cei mici, la Teatrul Gong, va fi ,,Atelierul de creat povești” de la ora 10 și 12. Prețul unui bilet este de 14 lei, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18, se va prezenta spectacolul „Broscuța fermecată”.

Primul evenimente de modă din acest an, „Best Street Fashion Style”, va avea loc la Hilton, începând cu ora 18:00. În limita locurilor disponibile, accesul este gratuit. De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectacolul „Fantoma e aici”.

Duminică, 15 ianuarie

„Broscuța fermecată”, se va pune în scenă de la ora 11:00, la Teatrul „Gong”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani, iar prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

opinia-publica-010611-d-spiteru-0142

La Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă piesa de teatru „Opinia publică”, la ora 19:00.

„Live by Night” și „The Snow Queen 3” sunt doar două dintre peliculele care vor rula la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus