Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primăria scoate la licitație standurile create pentru str. Alexandru Papiu Ilarian

Primăria scoate la licitație standurile create pentru str. Alexandru Papiu Ilarian

1.460 de lei pe an pentru fiecare stand este suma de pornire a licitației prin care Primăria Sibiu vrea să organizeze vânzarea de suveniruri pe strada Papiu Ilarian.

În total, Serviciul public de administrare a domeniului public şi privat din cadrul Primăriei Sibiu va scoate la licitație închirierea a 18 de standuri care vor fi amplasate pe strada din centrul istoric al orașului. Prima licitație este programată în a șasea zi a lunii februarie. Termenul limită de înscriere la această procedură a fost stabilit pentru 3 februarie, iar caietul de sarcini și documentația de licitație pot fi obținute de la sediul Serviciului de administrare a domeniului public (bd. Victoriei, nr. 1-3, camera S13, telefon 0269/213302).Schita_Amplasamente_Standuri

La aceste standuri vor putea fi utilizate pentru vânzarea de articole handmade, articole de artizanat, anticariat, tablouri și vederi. Contractele de închiriere se încheie pe o perioadă de doi ani. În cazul în care unele standuri se vor elibera înainte de termen, vor fi organizate noi licitații doar pentru standurile vacante. “Am decis amplasarea acestor standuri pentru a ordona comerțul stradal în zona istorică a orașului. Măsura este necesară pentru aspectul unei străzi care face parte din valorosul centru istoric al Sibiului, oferind comercianților un spațiu civilizat, funcțional și estetic din care să își vândă produsele”, declară Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat emis de administrația locală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibiu

Acum 7 ani

Altă măsură idioata marca baba Fodor o sa se umple centrul de chinezarii.Dar de la o babă senila ce a pierdut de mult sensul realitatii ce poti cere.
Raspunde

silviu

Acum 7 ani

Sa vedem cate produse hand made si artizanat vor fi. Producatorii de hand made nu-si vor permite sa liciteze. Dar, primaria considera ca si produsele chinezesti sunt facute tot manual. Artizanii sibieni... treaba lor ce vor face...
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, acum, uitându-ma eu de jos in sus, te întreb pe tine: tu cum ai rezolva problema?....
Raspunde

zeus

Acum 7 ani

Asta e adevaru forza china a la gabi Marcu si la fica eit
Raspunde

zeus

Acum 7 ani

Sa se spele pe cap primaria cu ele ca o sa se ajunga strada de chinezari si wc public pentru cluburile din zona
Raspunde

matache

Acum 7 ani

Oricum strada aia e o masina de bagat boala in oase: intunecoasa, rece, cu curent de aer permanent, criminal loc de expunere. In locul comerciantilor hand-made eu as inchiria oriunde altundeva in Sibiu (intr-un parc) 2 mp pentru standul meu personalizat (eventual mobil, pus pe roti) si nu as participa nicidecum la licitatia Primariei. De cand au disparut chioscurile din muncipiu, (da, da, alea care "stricau" aspectul statiilor de autobuz dar erau extrem de utile -- o alta nefericita decizie) totul tinde spre a deveni o turma de casute cubice si standardizate (vezi cele fara nici o peronalitate de la targul de Caciun). Mi-e dor de masina cu clatite! :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus