Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Programul Spitalului Județean în minivacanța din ianuarie

Programul Spitalului Județean în minivacanța din ianuarie

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu informează că în datele de 23 ianuarie (stabilită ca zi liberă prin Hotărârea Guvernului), respectiv 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române – zi liberă națională) în cadrul SCJU Sibiu  se va lucra după următorul program:

În cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica):

- luni, 23 ianuarie, activitatea se va desfășura in regim de program normal, conform programărilor;

- marți , 24 ianuarie - închis;

- activitatea se va relua miercuri 25 ianuarie după program normal.

În cadrul secţiilor SCJU Sibiu:

- luni, 23 ianuarie, personalul medical își va desfășura activitatea în regim de program normal, conform graficelor de lucru si graficelor de gărzi;

- marți, 24 ianuarie, va fi asigurat serviciul de gardă.

Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu funcţionează non-stop. În ceea ce privește personalul TESA, acesta va avea liber în zilele de 23 și 24 ianuarie,  urmând ca ziua de 23.01 să fie recuperată în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 28/18.01.2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus