Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
0°C

Vicepreşedinte ALDE despre proteste: Manifestaţie nazistă, nişte cretini. Animalelor, mi-e scârbă!

19 Ianuarie 2017 22:59

Vicepreşedinte ALDE despre proteste: Manifestaţie nazistă, nişte cretini. Animalelor, mi-e scârbă!

Vicepreşedintele ALDE Cătălin Beciu susţine pe Facebook că protestul de miercuri din Bucureşti ar fi o manifestaţie nazistă la care au participat nişte ''cretini'' şi ''animale'' care îi provoacă scârbă.

''Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă...Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Koveşi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi si, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri'', a scris Cătălin Beciu pe Facebook, citat de Mediafax.

Ulterior, el a revenit pe acelaşi ton, susţinând, printre altele, că ''România are lagăre de exterminare, în loc de închisori'', ''România torturează deţinuţii, aşa cum aflăm zilele astea, deşi oamenii ăia trebuie să fie doar privaţi de libertate'', ''România nu respectă Constituţia, această lege fundamentală garantând tuturor dreptul la viaţă şi la demnitate'', ''orice manifestant împotriva unei legi a amnistiei, având în vedere că cele de mai sus sunt adevărate, încurajează tortura şi lagărele. Asta, în literatura de specialitate, are legătură cu nazismul''.

Narcis Cătălin Beciu a fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta. El este din Ploieşti, a fost exclus din PDL în 2008 şi ar fi un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit presei locale.

captura-fb

foto

Comentarii

8 comentarii

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, cand ti-e scarba, ia cu muulta-muulta lamuie!...
Raspunde

Sibian

Acum 3 ani

Bravo e-manuela felicitări!! cam putina muulta........ dar e bine!!!! felicitări încă o data,cel mai bun comentariu de pana acum
Raspunde

cetateanu

Acum 3 ani

A, ce nume predestinat !!!!!
Raspunde

dumitru

Acum 3 ani

BECIU.....Cred ca acolo tie locul.. TOVARASE... la racoare..alaturi de toti hotii si criminalii...
Raspunde

un cititor

Acum 3 ani

Te asteptam printre manifestanti. O sa ai parte de tratament "special" !!!
Raspunde

Soros

Acum 3 ani

..cam putini simpatizanti PNL in Sibiu - Rusine !
Raspunde

KJF

Acum 3 ani

Pentru sumele furate de politicienii nostri si pentru haosul si mizeria din anii de dupa revolutie, aceste inchisori sunt moft. Dusi la Canal sau in Siberia la munca timp de vreo 5 ani si cei care supravietuiesc, dat glontul, insa incepind de la genunchi in sus. Glontul sau gloantele platite de familie, bineinteles. Acest tratament meriti si tu, neocomunist imputit.
Raspunde

Cititescu

Acum 3 ani

"Om de afaceri" ?!! Probabil afaceri politice, cu rudele in penitenciar si speriat de perspectiva de a primi cazare in aceiasi "pensiune". Totusi, cum poate un asemenea individ sa ajunga vicepresedinte de partid si, mai ales, sa scrie asemenea prostii fara sa fie pedepsit?!! Dupa o asemenea prestatie nu m-ar mira ca dl. Tariceanu si dl. Dragnea sa fie chiar incantati, omul are perspective... Combate bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus