Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Frig de crapă țevile

Frig de crapă țevile

SC Apă Canal a avut în ultimele zile cinci intervenții la conductele de apă din municipiu din cauza gerului. ”Am avut intervenții pe Calea Dumbrăvii, pe Dimitrie Cantemir, pe Porumbacului și pe Copernic. Față de anul trecut avem foarte puține intervenții, totuși. Am văzut recent că în alte orașe din țară numărul intervențiilor este foarte mare, noi am fost ocoliți deocamdată”, a declarat Thomas Roth, purtător de cuvânt al SC Apă Canal SA.

Până acum s-au mai desfășurat intervenții la aproximativ 30 de locuințe particulare, tot din cauza gerului. ”Au fost probleme legate de geamuri la pivnițe lăsate deschise și astfel a înghețat rețeaua, am avut din cauza slabei izolări contoare de apă înghețate, lucrări de genul acesta”, a mai spus Thomas Roth,

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus