Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Femeie de 62 de ani violată și ucisă cu sânge rece la Săcădate, de un băiat care abia a împlinit 16 ani

Femeie de 62 de ani violată și ucisă cu sânge rece la Săcădate, de un băiat care abia a împlinit 16 ani

Un tânăr de doar 16 ani a intrat peste o femeie în casă, a obligat-o să întrețină relații sexuale, apoi a lovit-o până a lăsat-o leșinată în propria locuință neîncălzită. Femeia a murit la scurt timp.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit abia în data de 14 ianuarie. Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, inițialele femeii sunt C. C. și locuia la numărul 198 din Săcădate.

”În urma efectuării autopsiei s-a constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin obturarea căilor respiratorii şi prin compresiune toraco-abdominală. La autopsie s-au constatat şi leziuni traumatice genitale şi anale care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă”, explică prim procurorul Ion Veștemean, din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Criminaliștii au descoperit pe un flacon găsit lângă patul victimei o amprentă a minorului M.C.A., din aceeași localitate.
”În urma audierii, acesta a recunoscut că în noaptea de 02/03.01.2017, aflându-se sub o uşoară stare de ebrietate, a pătruns în imobilul victimei şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul ei.   Deoarece victima C.C. ţipa şi a încercat să se opună, inculpatul M.C.A.  i-a obturat căile respiratorii  şi a lovit-o iar, la scurt timp, a constatat că victima nu se mai mişcă şi a plecat deşi ştia că locuinţa nu este încălzită”, mai explică prim procurorul Ion Veștemean.
La data de 20 ianuarie a fost dispusă reținerea minorului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod pen. şi infracţiunii viol prev. de art. 218 alin. 1 Cod pen.  la data de 21.01.2017 a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu.

La data de 21.01.2017 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor pentru o perioadă de 30 zile.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

politrucul

Acum 7 ani

Sa fi fost atat de buna puicuta incat morcoveata nu sa putu aptine?
Raspunde

politrucul 2

Acum 7 ani

Cât ești de dobitoc!
Raspunde

Politrucul 2

Acum 7 ani

Pai unul ca Tine a fost si El.... Face_ti umbra pamantului degeaba. Scursuri ale soccietati care umpleti puscariile si ne distrugeti pe noi. Sa II dea pe viata animalului ca om nu il poti numi... Ca si pe tine de altfel daca gandesti asa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus