Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Pacient al Spitalului din Mediaș, ”internat” pe scaunele sălii de așteptare

Pacient al Spitalului din Mediaș, ”internat” pe scaunele sălii de așteptare

Din lipsă de locuri disponibile, un tânăr din localitatea Brateiu a fost internat în Spitalul municipal din Mediaș, fiindu-i amenajat un fel de pat pe scaunele de pe hol. Scena a fost fotografiată de un alt tânăr, stârnind multe discuții pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, situația este una – se pare – izolată, fiind vorba doar de o excepție.

„Condiții spitalul Mediaș”, este singura explicație postată de Nicușor Diac în dreptul fotografiei postată în cursul zilei de sâmbătă pe pagina sa de Facebook. Până la ora publicării acestui material, cel care a postat fotografia nu a răspuns solicitărilor de informații suplimentare transmise de Turnul Sfatului.

O soluție ”de avarie”

Potrivit altor surse din cadrul, tânărul care apare în imagine este din localitatea Brateiu, fiind diagnosticat cu diabet. A fost internat de mai multe ori în ultimele luni, ca urmare a unor complicații generate de boala sa. La momentul în care fotografia a fost realizată, tânărul tocmai ar fi revenit la Spitalul din Mediaș după ce, inițial, a fost internat la Cluj-Napoca. Iar pentru că starea acestuia necesita o intervenție rapidă, iar paturi nu erau disponibile, medicii ar fi decis să utilizeze scaunele de pe holuri. Pe aceste scaune, tânărul ar fi stat – sub perfuzii - aproximativ 90 de minute, până când s-a eliberat un pat corespunzător. Sursele medicale au mai arătat pentru Turnul Sfatului că astfel de situații sunt extrem de izolate.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

xcx

Acum 7 ani

Sunteti chiar penibili.....daca nu i se administra perfuzia si murea ati fi scris ca a murit ca nu i sa administrat perfuzia. Nu este normal dar.....decat sa fi patit ceva.
Raspunde

un sas

Acum 7 ani

Nu se intreaba nimeni cine este noul maneger a spitalului....nici o legatura cu medidina ...dar o legetura cu primarul orasului....o
Raspunde

Darth Vax

Acum 7 ani

ar pt asa ceva...nu iese nimeni la proteste ! :-(
Raspunde

Badila Gheorghe

Acum 7 ani

Conditiile din spitalele romanesti nu reprezinta o urgenta pentru guvernul Romaniei; bolnavii nu sunt si ei cetateni ai acestei taridomnilor guvernanti?
Raspunde

andrei

Acum 7 ani

Si CEDO ce zice? Astia care platesc taxe au drepturi? Sau doar puscariasii trebuie sa traiasca pe banii altora dar in conditii de hotel nu conditii de PUSCARIE?
Raspunde

Anisoara Tiu

Acum 7 ani

A "furat' bietul om un diabet si a juns la puscarie (adica la spital). Se omoara toti ca nu mai este loc in puscarii si trebuie eliberati bietii borfasi, sa traiasca civilizat, dar de amaratii de pacienti, care nu mai au loc in spital si nici nu pot fi "eliberati", nu se mai ocupa nimeni, sa le mai ofere ceva confort pentru cat (mai) au unii de trait. Dreptate nu gluma!
Raspunde

Luminita Casy

Acum 7 ani

SI LOR LE TREBUIE AMNISTIE SI GRATIERE !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus