Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Culmea penibilului. Cioabă i-a transmis lui Trump că romii sunt dispuși să construiască zidul de la granița cu Mexicul

Culmea penibilului. Cioabă i-a transmis lui Trump că romii sunt dispuși să construiască zidul de la granița cu Mexicul

Autointitulatul rege internațional al romilor, Dorin Cioabă, i-a transmis o scrisoare președintelui american Donald Trump în care precizează că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA și Mexic, deoarece aceștia nu au de lucru și situația lor financiară este "foarte precară".  "Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii, națiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveți putere în munca ce o veți depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veți lua cu privire la pace și prosperitate la nivel internațional. Totodată doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic. Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în ultimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați", se arată în scrisoarea citat de Agerpres.

Răspunsul Ambasadei SUA. Trump probabil că ar prefera ca americanii să construiască zidul

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat marți, la o întâlnire cu presa la Galați, că nu avea cunoștință despre scrisoarea autointitulatului rege internațional al romilor. "Este o noutate pentru mine, nu cunoșteam acest lucru (scrisoarea lui Cioabă către Trump n.red.) Nu pot să comentez, însă pot spune că din declarațiile anterioare ale președintelui Trump probabil că ar prefera ca americanii să construiască acest lucru (zidul dintre SUA și Mexic n.red.)", a spus Klemm.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, astia nu-s prosti, vor sa-sa inchiza pe dinauntru in "colivie"...
Raspunde

Radu Gyr

Acum 6 ani

Excelentă idee. Nu știu câți din fam. Cioabă au carte de muncă, dar inițiativa e foarte bună. Poate după ce construiesc zidul mai găsesc ceva de lucru și rămân definitiv în America.
Raspunde

AHAHAHHA

Acum 6 ani

vor ciorile in HAMERICA
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Da doamne da să-i ia Trump pe ciori ca noi i-am ținut destul poate reușește el săi pună la lucru ca noi nu am reusit
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

Uite asa isi recapata America rudele bastinasii indieni, alungati chiar de imigrantul Trump. Teamă îmi e că nici cu biciul nu i va putea convinge să lucreze, iar costurile vor crește drastic, datorită furtului de fier vechi (nou). Haha, peste 3000 de km de fier-beton șmanglit, misiune facilă apoi ptr mexicani să darâme domino-zidul. Cheia e să nu le zică Cioabă că merg la muncă, ci la șparlit, că altfel canci "constructori".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus