Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Dragnea: Eu nu am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu

Dragnea: Eu nu am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu

Liviu Dragnea a declarat  că procesul care îl vizează şi care este judecat la Înalta Curte nu poate fi influenţat de cele două ordonanţe care ar putea fi emise de Guvern.  Procesul lui Liviu Dragnea, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, alături de fosta sa soţie şi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a început astăzi cu o amânare.

Președintele PSD le-a mai spus jurnaliștilor că nu este la curent cu vreo inițiativă a Executivului de dezincriminare a abuzului în serviciu.

"Eu nu am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu. Pe de o parte. Pe de altă parte știu că avem o Curte Constituțională. Cel puțin în această dimineață era în vigoare," spune Dragnea, citat de digi24.

Preşedintele PSD a fost trimis în judecată de procurorii DNA în 15 iulie, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, în dosarul în care este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana, pentru fapte comise pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, să își încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Marius

Acum 6 ani

Care guvern?
Raspunde

Luminita Casy

Acum 6 ani

Tu esti cel ce-ai abuzat penlule !!!
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 6 ani

"Ce este acest Buget? Un șantaj? Clica de golani ajunsă la vârful statului ne amenință cu desființarea lui dacă nu-i lăsăm să scape de pușcărie? Sunt nebuni? Sorin Grindeanu? Viorel Ștefan? Oricine! Help! Săriți! Hoții!" Moise Guran
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Multumesc Turnul Sfatului pentru aceste articole informative despre "aleșii" noștri. Auzi la el: "Eu nu am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu". Și ordonanța 13 ce era? Ăsta ne face surzi și chiori în față. Chipurile nu știa ce plănuiește guvernul. Acum înțeleg și mai bine de ce a ieșit așa aprig lumea în stradă. Și vom mai ieși, până vă curățați...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus