Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Sibienii se mobilizează să reconstruiască o casă distrusă de foc

Sibienii se mobilizează să reconstruiască o casă distrusă de foc

Angajații unui salon de tatuaje din Sibiu vor fi plătiți pentru munca lor, însă banii nu vor ajunge la ei. Aceștia vor fi donați unei familii a cărei casă a ars în noaptea de Revelion. Cine dorește să participe la această acțiune trebuie să trimită un e-mail sau să meargă direct la salon.

Echipa „Transilvania Tattoo & Bodypiercing Studio” și-a propus să-l ajute pe Ioan Arvente să-și reconstruiască casa. În noaptea de revelion, mansarda și acoperișul acesteia au fost cuprinse de flăcări. „Ne bucurăm foarte mult de inițiativă. Încă nu ne putem apuca de lucru pentru că e frig. Trebuie să decopertez tot acoperișul și să-l fac din nou. A ars mansarda de la casă cu acoperiș cu tot din cauza unui șemineu defect, nu am observat și a luat foc”, spune Ioan Arvente.

Chiar dacă nu se află la prima acțiune de acest gen, proprietarul salonului speră să stângă cât mai mulți bani pentru a-l ajuta pe Ioan să-și reconstruiască mansarda și acoperișul. „Noi, cei din echipă, suntem foarte buni prieteni cu el de mai mulți ani. Am fi vrut să organizăm un weekend special pentru asta, dar rămâne să vedem ce solicitări avem. O să donăm toți banii, numai că nu cred că o să putem comasa toți clienții care vor să participe la proiect într-o singură zi și o să ne adaptăm după ei”, spune Ovidiu Popârțan, proprietarul salonului ,,Transilvania Tattoo & Bodypiercing Studio”.

Cei care doresc să participe la această acțiune „și să rămână cu un tatuaj cool, iar cu banii plătiți să contribuie la renovarea casei amicului nostru, este invitat să trimită un mail cu modelul dorit pe adresa tatuajetransilvania@gmail.com cu titlul <<Bătrânul Ciui>>  sau mai bine să ne viziteze la studio”, anunță echipa Transilvania Tattoo, pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook 

Comentarii

2 comentarii

Valentin

Acum 4 ani

RESPECT !!! Un om printre oameni!bravo Ovidiu
Raspunde

Cosmin

Acum 4 ani

Felicitari oameni buni! Tot respectul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus