Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

VIDEO Tânărul care a aprins torța la protest a fost amendat cu 200 de lei

VIDEO Tânărul care a aprins torța la protest a fost amendat cu 200 de lei

Prima amendă dată de jandarmi în cadrul protestelor împotriva ordonanței de modificare a Codului Penal.

Un tânăr de aproximativ 30 de ani a aprins o torță, aseară, în Piața Mare, în mijlocul protestatarilor. Mulți dintre manifestanți s-au delimitat de această acțiune, au strigat "Nu așa!" și au sesizat forțele de ordine prezente. Până la sosirea jandarmului, tânărul nu și-a arătat intențiile violente. A strigat, cu torța aprinsă în mână, "O dorință sinceră / România liberă". Unii dintre protestatri s-au alăturat scandărilor sale.

Jandarmii l-au imobilizat și l-au condus la sediu. "Le mulțumim protestatarilor care manifestau pașnic și care ne-au sesizat fapta. Le reamintim participanților la proteste că folosirea de materiale pirotehnice este interzisă", spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, mr. Florin Bălan.

Tânărul, probabil membru al unei galerii, a primit o amendă de 200 de lei și un avertisment. Fratele său, de asemenea, a fost dus la sediu și sancționat cu avertisment. Potrivit reprezentanților jandarmeriei, în momentul în care forțele de ordine au ajuns la fața locului, acolo nu mai erau urmele folosirii unei torțe, iar fapta nu a putut fi probată. A fost amendat, însă, pe baza mărturiilor protestatarilor, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și adresarea de injurii la adresa manifestanților.

 

Comentarii

5 comentarii

gigi

Acum 4 ani

Asta a fost un provocator...
Raspunde

Unu

Acum 4 ani

Termina cu prostiile! E un baiat bun. A aparins doar o torta nu a ars sau distrus nimic.
Raspunde

Lupu

Acum 4 ani

200 ??? Trebuia 2000 !
Raspunde

Alin

Acum 4 ani

A primit o amendă și un avertisment? I-au făcut două procese verbale sau cum? Totul e bine când se termină cu bine.
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 4 ani

Aline mai citeste stirea inca o data
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus