Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci din cadrul turneului Final Eight Cupa României

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci din cadrul turneului Final Eight Cupa României

Echipa din Sibiu a cedat în fața formației U Transilvania Cluj Napoca, liderul la zi din Campionatul Național de Baschet Masculin.

A fost un meci strâns, în care ambele echipe au alternat la conducerea partidei, mai ales în primele două sferturi ale jocului.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 70 – 88 ( 18 – 22 ), ( 16 – 18 ), ( 26 – 26 ), ( 10 – 32 ) în favoarea clujenilor.

Înainte de începerea partidei, jucătorii au fost întâmpinați cu aplauze de către fani, care au umplut Sala Transilvania până la refuz.

Spectacolul a fost prezent și pe teren, dar și în tribune, suporterii ambelor formații încurajându-și favoriții pe tot parcursul jocului.

Primul sfert a fost echilibrat, cele două echipe alternând la conducerea meciului, dar echipa clujeană a preluat ostilitățile încă din prima parte a jocului, reușind să se distanțeze la patru puncte.

Restul meciului a decurs în același sens, cu BC CSU Sibiu aflată în refacerea egalității pe tabela de marcaj. Partea a treia a meciului a fost cea mai echilibrată, ambele echipe reușind să marcheze câte 26 de puncte.

În ultimul sfert, U Banca Transilvania Cluj Napoca a reușind să se distanțeze definitiv, profitând de ineficiența jucătorilor sibieni, care au înscris doar zece puncte, față de cele 32 ale clujenilor.

În cealaltă partidă din cadrul sferturilor de finală ale competiției, Steaua CSM Eximbank București a învins SCM U Craiova, scor 83 – 63.

Semifinala dintre Steaua CSM Eximbank București și U Banca Transilvania Cluj Napoca va avea loc joi, 16 februarie 2017, de la ora 18:00.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus