Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Teatru, muzică și voie bună. Asta se anunță pentru acest sfârșit de săptămână. Teatrul Național „Radu Stanca” va prezenta publicului două premiere, dintre care una aparține studenților de la Actorie, iar Teatrul „Gong” a suplimentat numărul reprezentațiilor la „Vrăjitorul din Oz”.

Vineri, 17 februarie

Începând cu ora 19:00, la Biblioteca Astra, în Sala Festivă se va prezenta spectacolul „Necunoscuta cunoscută”. O oră mai târziu, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte va avea loc „Iubirea la oameni”. Trupa Sibiană Domino își va lansa primul album „Haida”, de la ora 21:00, în clubul Liquid.

Sâmbătă, 18 februarie

Pentru cei mici, la Teatrul „Gong” vor fi două ateliere de meșterilit, de la ora 10:00, respectiv ora 12:00, unde cei mici își vor da frâu liber imaginației. Tot acolo, de la ora 18:00, se va prezenta spectacolul „Vrăjitorul din Oz”.

Vrajitorul din OZ teatrul gong spectacol

„Vorbiți tăcere?” va avea avanpremiera de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”. Spectacolul bilingv, cu actori ai teatrului Radu Stanca, cât și cu actori veniți din Germania, urmărește tema protestelor românilor ce au avut loc în Germania în domeniul muncii. O oră mai târziu, spectacolul „Iubirea la oameni”, se va juca la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte.

Duminică, 19 februarie

„Vrăjitorul din Oz” se va prezenta publicului tânăr și astăzi, atât de la ora 11:00, cât și de la ora 17:00. Spectacolul va ave aloc la Teatrul „Gong”.

„Vorbiți tăcere?” ajunge în fața sibienilor pe scena de la Teatrul Național „Radu Stanca” de la ora 19:00. Prețul unui bilet este 20 de lei și se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionar.

Și pârtiile de Păltiniș sunt deschise pentru iubitorii de zăpadă și adrenalină, fiind o soluție simplă și la îndemână de petrecere a timpului liber. „Fifty Shades Darker”, „John Wick: Chapter 2 ” și Rings” sunt numai trei dintre lungmetrajele care vor rula în acest weekend la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cum ce facem? "Desigur" merem in Piața sa ne "culturalizam"... Ca ne tine si de foame!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus