Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

O sibiancă a vrut să testeze o mașină, într-o parcare de pe Lomonosov. Poliția i-a făcut dosar penal

O sibiancă a vrut să testeze o mașină, într-o parcare de pe Lomonosov. Poliția i-a făcut dosar penal

O sibiancă de 42 de ani, fără carnet de conducere, s-a urcat la volan într-o parcare de pe strada Lomonosov. A acroșat ușor o mașină și poliția i-a făcut dosar penal.

Evenimentul a avut loc în data de 19 februarie, în jurul orei 16:00. Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale produs pe strada Lomonosov din municipiul Sibiu.

”La locul producerii tamponării, s-a constatat că o sibiancă în vârstă de 42 de ani a condus autoturismul într-o parcare de pe strada Lomonosov şi, pe fondul neatenţiei, a acroşat un alt autoturism parcat regulamentar. La verificarea documentelor conducătoarei auto şi a vehiculului condus, poliţiştii au constatat că femeia nu deţine permis de conducere, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a maşinii era expirată din data de 28.12.2016”, arată conducerea IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Sibiencei i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, da' proprietarul nu s-a ales cu nimic? Pasibil de pedeapsa este si acesta, din cauza c-a mințit prin omisiune, nespunandu-i bietei femei ,ca nu-i mașina de lansat "maciuci"!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus