Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

„Mărțișor Party” în căminele studențești din Sibiu

23 Februarie 2017 12:30

„Mărțișor Party” în căminele studențești din Sibiu

Mai sunt doar câteva zile până când primăvara își va intra în drepturi depline. Pentru a o primi cât mai bine, reprezentanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu anunță organizarea unui „Mărțișor Party” în toate căminele studențești.

De la ora 19:00, în 1 martie, căminele studențești vor îmbrăca hainele de sărbătoare, iar băieții vor împleti firele de ață albă cu cele roșii, urmând să le dea fetelor.  „Cred că este o modalitate bună pentru studenți de a se reface după sesiune, dar și un prilej de a sărbători venirea primăverii, spune Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct.

Și, pentru că tradiția trebuie respectată, băieții din cămine vor confecționa mărțișoare, pe care le vor oferi fetelor. În schimb, împreună cu Chef Manuel de la Restaurantul Atrium, studentele vor pregăti pizza, pentru petrecere.

Sursa foto

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, dac-o fost ceva de-nvatat, gata, acum odata cu "sosirea" primăverii, cărțile știti voi care, alea cu care ne-am "fo'tat" in Piața, pe foc, c-a venit vremea petrecerilor, nu-i asa?...
Raspunde

Baba

Acum 3 ani

Deci,doar in 1Martie baietii vin cu martisorul iar fetele cu pizza?Si restul anului ce fac?Presesiune?Ce traditii au astia tineri!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus