Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

Zeci de saci de gunoaie strânși de pe marginea Drumului Hoților

Zeci de saci de gunoaie strânși de pe marginea Drumului Hoților

Angajații firmei Schuster & Ecologic au ieșit astăzi pe Calea Șurii Mici, sau Drumul Hoților cum mai este cunoscut în oraș, pentru a curăța rigolele de gunoaiele adunate peste iarnă.

În total au fost strânși zeci de saci de gunoaie, în special ambalaje din plastic și recipiente aruncate de șoferi.

Acțiunea de curățenie va continua și s-a desfășurat în cadrul unui contract încheiat între Primăria Sibiu și firma SC Schuster & Co Ecologic pentru salubritatea domeniului public.

”S-a curățat rigola care străbate zona pentru a permite scurgerea apelor provenite din topirea zăpezii dar și zonele învecinate”, au explicat reprezentanții municipalității sibiene.
drumul hotiilor curatenie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, eu cred ca vorbiți de alta lume...Auzi aci: hoți, gunoaie! Astea nu-s valorile unei Capitale Culturale Europene....Sigur nu s-a produs nici o confuzie?....
Raspunde

Mihai Pop

Acum 5 ani

Eu cred că tu vi din altă parte, da noi sibienii așa cunoaștem drumul ca fiind Drumul Hoților și un copil care trăiește prin zonă dacă îl întrebi îți dă același răspuns....
Raspunde

Aurel

Acum 5 ani

Felicitari anagajatilor firmei de curatenie. Felicitari initiatorilor. Zilele trecute angajatii CNAIR curatau si DN 14. Felicitari . Pacat ca in loc ca acesti angajati sa se ocupe cu alte probleme trebuie sa curete gunoaiele dupa toti needucatii. Care din pacate sunt f multi. La noi ghiolbanii si toti alcoolicii arunca peturi si tot felul pe jos. Pana cand cei de la mediu nu vor initia o lege care motiveze persoanele sa duca peturile si resturile inapoi la supermarket si sa aiba o reducere, va fi la fel in fiecare an. Toata curatenia tine exact 1 saptamana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus