Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Începe campionatul de roboți la ULBS

Începe campionatul de roboți la ULBS

Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale din cadrul Facultății de Inginerie Sibiu organizează începând de mâine, de la ora 9:00, cea de a doua etapă Campionatului de roboți ”line follower”.

Evenimentul va avea loc în Holul Facultății de Inginerie.

”În campionat sunt înscrise 23 de echipe formate din peste 70 de studenți ai Facultății de Inginerie de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Mașini-unelte și sisteme de producție, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Ingineria Transporturilor și a Traficului, Electronică Aplicată, Calculatoare, Tehnologia Informațiilor și Calculatoare”, anunță organizatorii.
Ce a de-a doua etapă a concursului constă în parcurgerea, de către roboți, a unui traseu ce conține diferite obstacole: sensuri giratorii, intersecții, discontinuități, zigzag etc.

Întregul campionat este sponsorizat de compania Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu.

Programul etapei a II-a:

9,00 – 9,15: Deschiderea oficială a manifestării;

9,15 – 11,00: Antrenamente oficiale pe pista de concurs;

11,00 – 14,00: Concurs (rundele 1-3);

14,15 – 14,30: Festivitatea de premiere etapa a II-a.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus