Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

FC Hermannstadt și-a prezentat noile achiziții înainte de retur

FC Hermannstadt și-a prezentat noile achiziții înainte de retur

FC Hermannstadt și-a prezentat oficial transferurile realizate în această pauză de iarnă, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat și preşedintele clubului – Birţ Teodor Ioan, alături de vicepreşedintele clubului – Drăgoiu Ciprian și antrenorul principal - Eugen Beza.

Clubului sibian i s-au alăturat patru jucători noi: Pîrvulescu (fundaș), Moldovan (portar), Crișan (fundaș) și Fotescu (atacant).

”Suntem mulțumiți pe deplin de această perioadă de pregătire. Echipa arată bine și suntem mulțumiți și de jucători. Trebuie totuși să ne reamintim că urmează trei meciuri grele, cu Zalăul, Gaz Metan Mediaș II și A.S.A. Târgu Mureș II. La ultimele două formații precizate evoluează și jucători din Liga I. Din ceea ce am discutat cu conducerea, intrarea pe Stadionul Municipal va fi liberă, pentru că noi considerăm că este mai important ca lumea să vină în număr cât mai mare la meciuri și să ne cunoască” a declarat președintele clubului, Birţ Teodor Ioan.
Înainte de începerea returului, echipa din Sibiu este lider în Seria a V-a din Liga a III-a, cu patru puncte peste locul secund și cu cinci peste locul trei.
”Urmează meciul cu Zalăul, o echipă pe care am studiat-o de ceva vreme. E un adversar bun, cu câțiva jucători deosebiți. Noi ne propunem ceea ce ne propunem la fiecare meci, și anume victoria. Pot spune că presiunea este pe ei, nu pe noi. Echipa noastră este valoroasă și ne propunem un fotbal ofensiv”, a declarat antrenorul sibienilor, Eugen Beza.
Prima partidă pe care FC Hermannstadt o va disputa în acest retur competițional este împotriva celor de la Zalău, echipă care și-a exprimat clar intențiile de a promova în Liga a II-a.

 

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus