Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Hotel nou de 4 stele în Sibiu. Vizavi de aeroport

Hotel nou de 4 stele în Sibiu. Vizavi de aeroport

Omul de afaceri Michael Schmidt, cel care deține grupul Automobile Bavaria a anunțat oficial demararea construcției unui hotel nou în Sibiu, de 4 stele, vizavi de Aeroportul Internațional Sibiu.

Anul trecut Automobile Bavaria a înregistrat o cifră de afaceri de 374 milioane euro.

„Am avansat businessul hotelier. Două sunt deja „cristalizate“ la Sibiu şi Bucureşti. Vor fi de patru stele, patru stele plus, exclus cinci stele. Am discutat cu mai multe lanţuri hoteliere. Momentan sunt trei variante, să operez sigur, să operez cu un brand sau ca noi doar să le construim şi să le închiriem lor direct. Încă nu ne-am decis exact pe care soluţie vom merge“, a spus Michael Schmidt, conform zf.ro.
Omul de afaceri a anunţat în toamna anului trecut că deține are şapte terenuri în ţară, cumpărate în perioada 2007-2008, pentru a extinde reţeaua de camioane. Acestea se află în oraşe precum Oradea, Craiova, Sibiu vizavi de aeroport, Constanţa şi în Otopeni, aproape de aeroport.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus