Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Un transport agabaritic tranzitează DN 1 și DN 7

Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Un transport agabaritic tranzitează DN 1 și DN 7

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu informează conducătorii auto care vor folosi în această după-masă ruta DN1 (loc. Mohu) – DN7 (limită cu județul Vâlcea) că, începând cu ora 1700, va prelua și însoți un transport agabaritic, un convoi de camioane cu masă mare, pe ruta: ieșire A1 (loc. Mohu) – DN1 – P.C. Veștem – DN7 (limita cu județul Vâlcea).

Întrucât transportul depășește 7 m lățime, traficul rutier se va desfășura pe DN7, pe anumite segmente, pe un singur sens, alternativ, informează reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.

Echipajele Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier care însoțesc acest transport vor lua măsuri de fluidizare și dirijare a traficului rutier.

Rugăm participanţii la trafic să respecte restricţiile de trafic şi indicaţiile polițiștilor rutieri prezenţi pe traseul de deplasare al transportului agabaritic.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus