Vineri,
22.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

Peste 1500 de locuri de muncă vacante în Sibiu

Peste 1500 de locuri de muncă vacante în Sibiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile săptămâna aceasta 1.598 locuri de muncă vacante oferite de 96 angajatori.

Din totalul locurilor de muncă oferite 144 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  agent de turism, analist calitate,asistent comercial, contabil, controlor financiar, director economic, funcţionar administrativ, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer electromecanic, inginer chimist, manager de zonă, manager proiect, proiectant inginer mecanic, recepţionist, specialist achiziţii, etc., în timp ce 1.454  posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, cu riscu' de-a ma repeta: pentru munca sunt oameni, născuți anume!.... Doar ca, acestia, nu se nasc pe aceste meleaguri, binecuvântate de Mantuitoru'...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus