Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Prefectul Radu Lucian a depus jurământul. Cu Cindrea în prima linie și sub umbra lui Dragnea

Prefectul Radu Lucian a depus jurământul. Cu Cindrea în prima linie și sub umbra lui Dragnea

Noul prefect al Sibiului, Radu Lucian, a depus astăzi jurământul, în fața unei audiențe formate din majoritatea directorilor de instituții din Sibiu, a numeroși PSD-iști, dar și sub presiunea implementării programului de guvernare anunțat de Dragnea.

În sala principală a Instituției Prefectului s-au aflat câteva sute de oameni, însă în primul rând și jucând neoficial rolul de gazdă a fost Ioan Cindrea, fostul președinte al Consiliului Județean și fostul lider al PSD Sibiu. Deși acesta nu mai deține oficial nicio funcție, el a fost cel care i-a întâmpinat pe majoritatea invitaților și s-a întreținut cu fiecare.

investire prefect radu lucian (7)

În spatele mulțimii, la balcon, a tronat Gheorghe Suditu, liderul PSD pe municipiu, înconjurat de miezul activiștilor de partid.

investire prefect radu lucian (18)

Din exterior, printre invitați s-au aflat: Daniela Cîmpean – președinta CJ Sibiu, Astrid Fodor – primarul Sibiului, Ioan Bondrea – rectorul ULBS, Judith Urban – Consulul Germaniei sau Ghiță Bârsan – rectorul AFT Sibiu.

investire prefect radu lucian (3)

În discursurile de învestire, atât prefectul și subprefectul, cât trimisul Guvernului, comisarul șef de poliție Viorel Ștefu, secretar de stat, au vorbit despre implementarea promisiunile din campanie ale PSD, respectiv programul de guvernare.

Vedeți mai jos discursul noului prefect:

Radu Lucian a fost urmat de noul subprefect, Olimpia-Maria Prislopean.

Ideea a fost întărită și de secretar de stat Viorel Ștefu. ”Vă asigur de sprijinul Guvernului României pentru îndeplinirea programului de guvernare”, a transmis acesta.

Binecuvântarea Mitropolitului Ardealului, Laurențiu Streza

Iar la sfârșit, felicitările:

investire prefect radu lucian (21) investire prefect radu lucian (25) investire prefect radu lucian (20) investire prefect radu lucian (10) investire prefect radu lucian (9) investire prefect radu lucian (34) investire prefect radu lucian (33)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ovidel

Acum 5 ani

Cindrea, Suditu si Tarnita aripa reformatoare. Psd-ul nici macar 10% nu va mai lua in orice campanie electorala. Cat despre subprefect si prefect care nu au facut campanie niciodata....
Raspunde

corporate plus

Acum 5 ani

felicitari d-nule prefect faceti cinste sibiului
Raspunde

lomnasan V.

Acum 5 ani

un om si un caracte desosebit car desi e psdist nu s-a afisat si nici nu s-a laudat niciodata cu asta
Raspunde

el

Acum 5 ani

Ciudata politica asta in Ronania, ca sa nu zic mai urat. Psd are mai multi senatori ca pnl raportat la scorul obtinut. In jud Sibiu conduce destinele prefect psdist desi este primul jud din Ro unde psd nu a castigat. Ciudat. Lege facuta de psd. In jud a castigat pnl ei sa conduca prefectura.
Raspunde

gigi

Acum 5 ani

Plin de doamn! Parca am trai in matriarhat! Dna Prislopean ce cv prezinta?
Raspunde

Sfantu' Dracu

Acum 5 ani

Cine-l cunoaste pe acest individ, Radu Lucian, intelege de ce nu merg lucrurile bine-n Romania. Pai daca asta o ajuns Prefect, atunci e de inteles ce se intampla si prin Parlament...
Raspunde

Sfat

Acum 5 ani

Poate-i spune cineva ca nu-i frumos sa mesteci guma in public.
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

La vremuri noi tot CINDREA: pffff... mmmmmmmpf hic...pffff...prubnnnnnn mrrrr! Doamne ca bine le zice fonfaitul agramat.
Raspunde

Ecaterina

Acum 5 ani

Felicitari, mult succes ! Stat: Nu va lasati afectati de comentarile rautacioase. Nu trebuie sa placeti la toata lumea, mereu se vor gasi invidiosi si rau intentionati. Sunt chiar curioasa cine sunt aceste persoane care denigreaza .Oare ce exemplu, ce caractere sunteti voi , astia care va credeti asa destepti, drepti si cinstiti, pentru societatea asta ???
Raspunde

Simina Petru

Acum 5 ani

Agramatu' asta, pe cand era inspector, se plimba pe la firme si cauta "nod in papura"...pentru cativa banuti se facea de tot cac...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus