Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Avioane de luptă britanice şi belgiene au interceptat un avion cargo care decolase de la Bucureşti

Avioane de luptă britanice şi belgiene au interceptat un avion cargo care decolase de la Bucureşti

 

Avioane ale Forțelor Aeriene Regale britanice (RAF) și avioane militare belgiene au fost ridicate de la sol marți dimineață pentru a intercepta deasupra Mării Nordului un avion de tip cargo ce decolase de la București, pe care l-au escortat până la Birmingham, transmit cotidianele britanice Express și The Mirror, citate de Agerpres.

Avionul românesc, model Saab 340, decolase de la București în jurul orei 01:30 și a aterizat la Birmingham cu puțin timp înainte de 07:30.

Câteva avioane cu destinația Birmingham au fost deviate pentru a permite aterizarea avionului Saab 340, relatează Birmingham Mail.

Avioanele militare britanice care au intervenit au decolat de la baza Brize Norton. Informații difuzate pe Twitter sugerează că avionul românesc "nu a reacționat''.

Potrivit Daily Star, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării britanic nu a putut confirma imediat motivele interceptării.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

raspandache

Acum 5 ani

...01:30...nu e noaptea ca hoții?
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, asta-i o adevarata declarație de război....
Raspunde

el

Acum 5 ani

Il transporta pe Ghita? Sau pe suditu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus