Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Incendiu în Turnișor pornit de la o centrală cu lemne | foto

Incendiu în Turnișor pornit de la o centrală cu lemne | foto

Pompierii sibieni au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexele unei gospodării de pe Calea Turnișorului, unde era centrala cu lemne și erau depozitate materiale lemnoase și cauciucuri.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a cuprins anexa pe o suprafață de aproximativ 60 mp, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului în spații închise, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor, transmit reprezentanții ISU Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Pompierii au mai intervenit în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei alte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 25 de persoane cu probleme medicale. Alte 11 persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică și Dumbrăveni.

Celălalte trei incendii  pentru stingerea cărora au intervenit pompieri din cadrul Secției Mediaș, dar și Detașamentului Sibiu, s-au manifestat la vegetație uscată și resturi menajere, pe o suprafață de peste 2 ha, pe raza municipiilor Mediaş și Sibiu.

foto ISU Sibiu

pompieri incendiu ISU (6) pompieri incendiu ISU (5) pompieri incendiu ISU (4) pompieri incendiu ISU (3) pompieri incendiu ISU (2) pompieri incendiu ISU (1)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus