Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibianca Maria Târșia este vicecampioană națională la supercombinată și slalom

Sibianca Maria Târșia este vicecampioană națională la supercombinată și slalom

La capătul unui sezon lung și dificil, aflat și sub semnul revenirii după o accidentare, sibianca Maria Târșia se poate lăuda cu doua titluri de vicecampioană națională.

Aceasta a concurat pentru Clubul Sportiv Șoimii Sibiu și a obținut două medalii de argint în cadrul probelor de supercombinată și de slalom uriaș.

Tânăra este elevă la Liceul de Artă din Sibiu, iar, după cum spune aceasta, canto-ul se îmbină perfect cu pasiunea ei pentru sport.

”Sunt extrem de fericită de performanțele realizate în acest sezon. Cel mai important lucru este că am reușit să trec cu bine peste accidentarea la mână pe care am suferit-o anul trecut. Mă bucură și faptul că am reușit să îmi controlez emoțiile și că am dus la capăt cu bine tot ceea ce mi-am propus”, a declarat Maria Târșia pentru Turnul Sfatului.
Întrebată de planurile de viitor, sibianca a declarat că ea urmează cursurile de canto la Liceul de Artă și că ar vrea să continue pe această latură, sportul fiind doar un hobby.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

ratiu

Acum 7 ani

felicitari, sa ai parte in viata de sanatate si bucurii. felicitari si parintilor si bunicilor, oameni de omenie
Raspunde

Eugenia

Acum 7 ani

Multumim pentru interesuljuranlistului si pentru apreicerea cititorului ! Suntem foarte incantati de reusita Mariei.Valeria. Se impune o corectare: A concurat pentru CLUBULSPORTIV soimii Sibiu!.
Raspunde

Eugenia

Acum 7 ani

SCUZE ! SOIMII Sibiu
Raspunde

David Păun

Acum 7 ani

Am făcut modificările necesare. Vă mulțumesc pentru observație.
Raspunde

Laura Ghibu

Acum 7 ani

Bravo Mariei si părinților! Ne gândim la voi și va uram mult noroc!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus