Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Biciclist lovit de două mașini lângă KFC

Biciclist lovit de două mașini lângă KFC

Un biciclist de 29 de ani a fost rănit aseară, în jurul orei 22:25, după ce a fost lovit de o mașină și proiectat în alta, în zona parcării restaurantului KFC din Șelimbăr.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, biciclistul, domiciliat în Sibiu, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe aleea din incinta parcării centrului comercial, într-o intersecție semnalizată rutier nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism (condus de un bărbat din județul Alba, în vârstă de 23 de ani) cu care intră în coliziune, fiind proiectat din impact în altă mașină condusă de un sibian de 27 de ani.

Biciclistul a fost rănit în urma accidentului rutier.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au explicat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, vânătăi și zgârieturi, însă nu a rămas internat.

Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Debandada

Acum 5 ani

Interesanta specie biciclistul asta : Se baga in trafic fara sa stie regulile de circulatie, fara a aiba infrastructura dedicata lui (doamne feri ce piste de biciclisti avem) si fara sa respecte ceilalti participanti la trafic fiind nerespectat in trafic la randul lui. Sunt curios cum isi recuperaza Albanezul si Sibianul paguba...
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Biciclist de 20 de ani fiind (nu am condus mașină), pot spune cu surprindere că nu înțeleg cum de unii din participanții la trafic îs obligați să facă ore de legislație rutieră (șoferii), iar alții nu (bicicliștii). Adică cu alte cuvinte e rețeta haosului, pericolelor de accidente, atunci cănd se întâlnesc uni care știu legislație, cu alții care se presupune că nu știu mai deloc. Unde e logica? Propun deci, în cadrul școlilor, niște cursuri rutiere gratuite pentru bicicliști, urmate de examinare. E spre binele lor, la urma urmei. Sunt mirat că nu se petrec mai multe accidente din vina bicicliștilor. Momentan, giratoriile sunt cele mai periculoase locuri, biciclistul riscănd să fie lovit doar pentru faptul că girează lângă banda 1 (unde dealtfel sunt și pistele trasate), sau pe singura bandă, de un șofer care de obicei "depășește" bicicliștii în giratorii, biciclistul nefiind obligat să semnalizeze stânga continuarea girării, dacă nu iese "la prima". Și asta fiindcă contrar mașinilor, bicicletele nu circulă lăngă rondou, și astfel șoferii pot presupune în orice moment, că biciclistul "iese la prima", cănd defapt el poate iese " la a treia".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus