Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Începe returul Divizei A la handbal masculin și pentru Handbal Club Sibiu

Începe returul Divizei A la handbal masculin și pentru Handbal Club Sibiu

Pentru a evolua în prima etapă a returului, echipa sibiană se va deplasa la Sighișoara pentru a întâlni HCM Sighișoara, echipă ce se află pe poziția a cincea a clasamentului.

Startul echipei s-a amânat datorită retragerii din campionat a echipelor ACS Avram Iancu Arad și CS Unirea Sânnicolau Mare. Având trei partide mai puțin disputate față de restul competitoarelor, HC Sibiu se află pe poziția a zecea a clasamentului, dar beneficiază de un program al returului ceva mai lejer, cu meciuri de pe teren propriu în care pleacă ca favorită.

Prima partidă de pe teren propriu se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu, luni, 20 martie 2017, începând cu ora 17:00, împotriva echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

În această pauză compețională, la echipa din Sibiu a sosit Robert Voica, fost jucător la prim-divizionara CSM Făgăraș. Robert este un produs al CSS SIBIU, dar a evoluat la echipa din Făgăras încă de la terminarea junioratului. Născut în Sibiu, având 23 de ani, 1,81 m și 81 de kilograme, Robert evoluează pe posturile de inter și extremă dreapta.

În această iarnă, de la HC Sibiu au plecat Adrian Tone și Paul Baroș.

Sursa foto

 

 

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus