Marţi,
04.08.2020
Partial Noros
Acum
30°C

Un prefect acuză: Actualul subprefect de Sibiu e reprezentantul PSD la toate alegerile!

13 Martie 2017 16:33

Un prefect acuză: Actualul subprefect de Sibiu e reprezentantul PSD la toate alegerile!

Fostul subprefect de Sibiu, Cristian Roman, atrage atenția că instituția prefectului s-a politizat, în urma modificărilor realizate săptămâna trecută. Roman susține că subprefectul Olimpia-Maria Prislopean (foto) este reprezentantul constant al social-democraților în Biroul Electoral Județean la toate alegerile. ”Nu este nici un fel de atac, dar subprefectul actual este reprezentantul PSD la toate alegerile. Inclusiv de anul trecut”, a spus Roman în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

investire prefect radu lucian (28)

Fostul prefect promite că în viitor se va întoarce în funcție. ”Anul trecut am fost la un pas de a mă întoarce din nou la ANFP (n.r. Autoritatea Națională a Funcționarilor Publici) pentru că mi-au spus colegii din Guvern că reforma în administrația publică începe cu ANFP-ul și aveau nevoie de cineva cu experiență. Dar am apucat să plec la drumul acesta cu prefectura și nu puteam să anunț: «știți, eu plec la ANFP». Îți dorești să te întorci în instituțiile în care ți-a plăcut să muncești, în care ai pus foarte mult suflet, foarte mult sentiment, foarte multă energie, dar vă spun, da, doresc să mă întorc. Și o să mă întorc!”, a mai spus Cristian Roman.

subprefect Componența Biroului Electoral Județean Sibiu la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014

https://youtu.be/_d2_J9vLi7I

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Teo

Acum 3 ani

Romane ,nimeni nu e de neinlocuit,asa ca lasa-ne.
Raspunde

Tursib.bloc calea dumbravii

Acum 3 ani

Independentule, tehnocratule, profesionistule in 2009 la alegerile prezidențiale nu aveai pe balcon un beener cu Basescu?
Raspunde

gigi

Acum 3 ani

Bine ca nu e din Valcea, casatorit la Sibiu!
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, daca consimti sa ne spui si ce are "asta" cu faptu' ca cloca scoate pui vii, io' declar c-am sa ma implic personal in sustinerea ta, pentru obtinerea titlului de ''Cel mai inteligent prefect''!...
Raspunde

Alzara

Acum 3 ani

Numiţi un fost prefect / subprefect care nu a fost "intens colorat politic" !Cât mai dureazăminciuna ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus