Vineri,
23.10.2020
Cer Senin
Acum
17°C

BC CSU Sibiu a pierdut derby-ul Transilvaniei la baschet

15 Martie 2017 20:57

BC CSU Sibiu a pierdut derby-ul Transilvaniei la baschet

Baschetbaliștii sibieni au cedat în fața deținătoarei Cupei României, U-BT Cluj Napoca, la capătul unui meci în care s-au înscris peste 160 de puncte.

Partida a început într-o notă de dominare a sibienilor, care au profitat de fiecare nesincronizare din defensiva echipei adverse. În același timp, jucătorii clujeni au avut probleme la finalizare, fapt ce a făcut ca primul sfert să se încheie cu CSU Sibiu la conducere.

În perioada a doua, agresivitatea clujenilor în apărare a crescut vizibil. Acest lucru a provocat panică în atacul sibian, care a început să piardă mingi și să arunce contestat. Sfertul a fost însușit de U-Banca Transilvania cu zece puncte diferență, marjă suficientă ca să anuleze complet deficitul de la prima pauză.

La revenirea de la vestiare, U-Banca Transilvania a continuat să se apere foarte energic, CSU Sibiu având probleme reale în a pune puncte pe tabelă. Sibienii au recuperat rapid șapte puncte până la finalul sfertului al treilea, fără să încaseze niciunul.

Dan Fleșeriu a trimis flota de aruncători de la distanță în teren încă din debutul ultimei perioade de joc, însă aruncări de trei puncte au fost prea puține.

S-a mers cap la cap, Sibiul a reușit să mai taie o posesie din diferență la mijlocul sfertului (75-66, min. 36), însă finalul meciului a aparținut clujenilor.

”Au jucători mult prea buni ca să îi putem opri. Ritmul acesta cu două jocuri într-o săptămână nu ne afectează din punct de vedere fizic. Băieții au căzut psihic în urma jocului bun prestat de cei de la Cluj. Mă îndoiesc că U-BT va pierde vreun meci în Play-Off, indiferent cu cine vor juca. Sezonul acesta sunt mult prea puternici pentru noi. Sper totuși ca, într-o zi, să îi prindem pe picior greșit și să îi batem”, a declarat Dan Fleșeriu, tehnicianul de la BC CSU Sibiu.
U-Banca Transilvania - BC CSU Sibiu s-a încheiat cu scorul de 92-75 (16-21, 28-18, 27-20, 21-16).

Sursa foto

 

 

Comentarii

3 comentarii

Bsi_Hermmanstadt

Acum 3 ani

Ai nostri au plecat din start cu ideea sa faca o figura frumoasa (sa nu ia multe?), atat au reusit: sa gaseasca o scuza buna pentru infrangerea pe care si-au programat-o mental dinaintea meciului. Totusi astept sa vad ce invata antrenorul Dan Fleseriu din aceste infrangeri: ori invingi ori inveti.. noi suntem in stadiul de invatare, importnat e sa ne iasa si sa castigam in meciul cel mai important(decisiv) daca ne vom intalni cu ei in etapele superioare in play-off. Iar Horatiu sa iasa din starea de confort ( a se citi mediocritate) pentru ca sponsorii vin daca echipa are rezultate, daca echipa nu are rezultate, poate sa-i tot caute.
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, nu-i nimic, mergem mai departe! Am pierdut doar o bătălie, nu razboiu' ...Pe-aci comentează o mulțime de "generali" făcuți la apelu' bocancilor, vorbesc de baschet unii care au nevoie de scăunel pentru a ajunge la frigider....
Raspunde

Alesb

Acum 3 ani

Ce sa înveți frate din astfel de înfrângeri? La ce diferența imensa este acum intre Cluj și Sibiu ca buget și implicit valoare, poți aduce la Sibiu primii 5 antrenori din lume și la fel si-o iau. Problema aici este imposibilitatea conducerii de a asigura un buget decent cu care sa poți lupta cu astfel de forte ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus