Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Co-președintele ALDE Sibiu, ”în cărți” pentru șefia Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Co-președintele ALDE Sibiu, ”în cărți” pentru șefia Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

După ce ieri au apărut informații privind numirea co-președintelui ALDE Sibiu, Gabriel Gheorghe în fruntea Direcției Generale Antifraudă a ANAF, astăzi, premierul Sorin Grindeanu a infirmat informația. ”Nu am semnat niciun ordin de schimbare din funcţie a şefului Direcţiei Antifraudă. Infirm, este o informaţie falsă. Ştiu sigur că nu am în mapă un astfel de document. Am avut diverse discuţii cu conducerea ANAF, aştept propuneri de îmbunătăţire a activităţii instituţiei. Dacă preşedintele ANAF consideră că activitatea poate fi mai bună sub conducerea altor manageri, primesc sugestii şi în acest sens”, a declarat pentru Mediafax premierul Sorin Grindeanu.

În media au apărut informaţii conform cărora coaliţia de guvernare discută posibilitatea demiterii coordonatorului Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Dragoş Voinescu şi înlocuirea lui cu Gabriel Gheorghe, postul aparţinând ALDE.

Gabriel Gheorghe a declaratcă “au fost discuţii”, dar că nu poate confirma numirea sa la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală până nu este publicată în Monitorul Oficial şi că “lucrurile se pot schimba”, conform Mediafax.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, pentru numele lu' Dumnezeu! Si tocmai ma pregateam sa strig "Traiasca Spaga"!...
Raspunde

Alzara real

Acum 7 ani

O fi el coleg cu Vosganian şi Borza dar îl declasează compania dnei Mincă .
Raspunde

Doamne fereste!

Acum 7 ani

Cum dracu sa mai stai in Romania asta unde individul asta poate ajunge sef la ANAF doar pentru ca e in ALDE si e postul lor...
Raspunde

Partid de oportunisti

Acum 7 ani

Cred ca tu ai o problema...pai in Romania e asa de 27 de ani. Posturile de conducere sunt numite politic. Cum Bota o ajuns sef la Vama asa poate si confratele lui Gabriel Gheorghe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus