Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un polițist sibian a sunat singur să spună că i se dă șpagă

Un polițist sibian a sunat singur să spună că i se dă șpagă

A luat șpagă, dar marcată. Un polițist pe care un localnic a încercat să-l mituiască a anunțat că i se oferă șpagă. Sub supravegherea unui procuror, scena a fost surprinsă ieri în flagrant, iar persoana care l-a mituit are, acum, dosar penal.

Polițistul a depistat sâmbătă un localnic din Copșa Mică, având o cantitate de materiale feroase pe care nu o putea justifica. Polițistul, care ste încadrat la Transporturi Feroviare, a încercat să-i întocmească proces-verbal de contravenție, însă localnicul i-a sugerat altceva. “În urma unui control efectuat pe linia respectării legislaţiei privind achiziţia de materiale feroase şi neferoase pe raza localităţii Copşa Mică, numitul M.R. i-a promis remiterea unei sume de bani în scopul de a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv de a nu încheia procesul verbal de contravenţie şi de a nu confisca materialele fără documente de provenienţă. Poliţistul, dând dovadă de integritate, a refuzat propunerea şi a formulat denunț la Serviciul Judeţean Anticorupţie, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, se arată într-un comunicat din partea Parchetului.

Flagrantul a fost organizat ieri, iar localnicul a fost surprins în timp ce îi dădea polițistului suma de 200 de lei. Acum, acesta are dosar penal pentru dare de mită. “Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost pusă în mişcare a acţiunea penală faţă de suspectul M.R., ulterior fiind  dispusă măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpatul M.R.”, explică procurorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Adi Emy

Acum 7 ani

Asa încetul cu încetul se îndreaptă tara noastră. Din păcate Sibiul o sa sufere când restul tarii o sa continue obiceiurile comuniste mult după ce noi avansam în corectitudine. Poate ca avem și noi nevoie de un zid sa ne separe de restul Roșimii care este RO.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, pe "noi" o ajuns sa ne dea afara din casa "modestia" ...Oare 'om mai avea loc la adăpostu' de noapte?....
Raspunde

Pop

Acum 7 ani

Mai porci ca noi, sighienii, io nu stiu altzii... Io mi-s din Altzana, da stau in Sighii de 30 de ani, is sef la stat... si ni suntem porci rau. io recunosc.
Raspunde

ion

Acum 7 ani

A procedat FB. organu dar eu procedam altfel. Ii aplicam urgent o masura drastica - amenda maxima. Eu cred ca l-a atras in cursa si fraierul a muscat. Nu pot sa-l condamn pe politist Dar alta masura era mai putin impovaratoare pentru noi. Acum noi toti suntem pagubiti pentru ca urmeaza puscaria si platim toti " adapostul" Era mai buna o amenda usturatoare. Daca mai are si copii multi trebuie sa-i preluam daca n-au din ce trai.
Raspunde

Cici Namol

Acum 7 ani

Pentru 200 de lei normal ca a sunat sa il denunte, i-a sa-i fi dat 200 de euroi :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus