Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Atenție, se trage! Poligonul de pe Poplăcii funcționează la foc continuu

VIDEO Atenție, se trage! Poligonul de pe Poplăcii funcționează la foc continuu

Marți, un bărbat din Poplaca a fost atins de un glonț care se pare că a ricoșat de la poligonul militar de pe Calea Poplăcii. Astăzi, un sibian ne-a transmis imagini cu poligonul, într-o plină sesiune de trageri. ”Nu se oprește niciun trafic. Te poți deplasa pe lângă poligon pe jos, cu bicicleta, căruța și mașina fără nicio problemă”, spune un sibian care ne-a și transmis un film care confirmă acest lucru.

Un bărbat de 58 de ani din Poplaca s-a prezentat aseară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu, acuzând dureri în gamba dreaptă. În urma verificării medicilor, s-a stabilit că a fost împușcat în picior.

Comandantul Centrului de Instruire pentru Comunicații și Informatică “Decebal” Sibiu, col. Dr. Dorin Alexandrescu a declarat ieri că pe timpul tragerilor traficul în zonă este restricționat. ”S-a întâmplat o singură data când a apărut în raza vizuală a unei santinele două căruțe, dar s-a oprit tragerea, li s-a comunicat că se fac trageri, iar după ce au trecută de zonă, tragerile au continuat”, a declarat col. Dorin Alexandrescu pentru Turnul Sfatului.

Și totuși...

https://youtu.be/yMMePyPzGGU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Andrei

Acum 7 ani

Ăsta-i semn divin cum că armata tre'să cedeze acel teren pentru viitorul spital de urgență / piscină. Ori e chiar "regizat" accidentul, pentru a "convinge" armata să renunțe la acel poligon?
Raspunde

bogdan

Acum 7 ani

nu e regizat nimic. Un nene din poplaca, pur si simplu a fost impuscat. E un om simplu, atat.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, mai meri si tu pe la bisearqa, nu numa' din Pasti in Craciun, c-asa poate ta' s-arata...decat "semne divine"...
Raspunde

J.C.

Acum 7 ani

daca ar propune sa faca o biserica , sa vezi ce repede ar ceda terenu.....
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

...teoretic trebuia un deal artificial de pamant in spatele tintelor nu camp liber pana in comuna.Vai de noi..ne omoram intre noi fara ajutorul altor tari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus