Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Înfrângere pentru HC Sibiu în etapa 18 a campionatului

Înfrângere pentru HC Sibiu în etapa 18 a campionatului

Handbal Club Sibiu a primit vizita celor de la CSU Universitatea ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, în cadrul unui meci contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A la baschet masculin. 

Handbaliștii sibieni au cedat în favoarea gorjenilor, scor 28-34 (12-17), la capătul unui meci de luptă, încâlcit și care a suferit la capitolul spectacol.

CSU Târgu Jiu a avut primul atac, dar s-au lovit de o apărare agresivă a sibienilor. Prima repriză a început mai echilibrat, iar elevii lui Matei Damian au preluat conducerea în minutul patru (2-1). Avantajul nu a ținut însă mult, gorjenii egalând în minutul zece (4-4), pentru ca mai apoi să se distanțeze la două goluri diferență în minutul 13.

Imprecizia paselor și ineficiența aruncărilor, ambele combinate cu un portar aflat într-o zi mare de partea gorjenilor și-au pus amprenta pe jocul echipei noastre, reușind doar cinci goluri într-un interval de 15 minute.

La pauză s-a intrat cu scorul de 12-17 în favoarea echipei din Târgu Jiu.

Partea secundă a meciului a fost ceva mai generoasă din punct de vedere al golurilor marcate, ambele echipe reușind să puncteze aproape la fiecare aruncare.

Chiar dacă pe faza de atac elevii lui Matei Damian au dat randament mai mare în a doua repriză, echipa nu a reușit să-și pună la punct scăpările din defensivă.

Sibienii au dat semne de revenire, reușind să se apropie la doar trei goluri diferență de echipa gorjeană, însă iureșul nu a ținut mult și CSU Târgu Jiu a plecat acasă cu toate punctele, scorul final fiind de 28-34 în favoarea echipei oaspete.

După meci, interul și extrema dreapta a echipei noastre, Robert Voica, ne-a declarat următoarele: Ne-a lipsit luciditatea și am făcut foarte multe greșeli nepermise. Rămâne ca săptămâna aceasta să ne revenim la antrenamente și de la următoarea confruntare să venim cu puncte.
În acest moment, HC Sibiu se află pe locul 11 în Divizia A la handbal masculin.

Sursa foto

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus