Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Protest în chiloți în fața Parlamentului

Protest în chiloți în fața Parlamentului

Fostul Șef al Poliției Rutiere din Botoșani și fost co-președinte al ALDE, Dumitru Zmău, s-a fotografiat dezbrăcat în fața sediului Parlamentului și a postat fotografia pe facebook, alături de un comentariu la adresa lui Daniel Constantin:

"Si uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-președinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care însoțește fotografia postată de Dumitru Zmău pe Facebook.

Postarea a generat și comentarii, Zmău spunând că era la delegația permanentă a partidului și se schimba pentru a pleca acasă, acesta fiind, se pare, și explicația pentru șosetele diferite pe care le purta, scrie stiri.botosani.ro

Zmău se declară absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Al.I.Cuza Iași şi al Academiei de Politie Al.I.Cuza din Bucureşti, și este unul dintre liderii locali ai ALDE Botoşani, fost președinte al filialei județene.

La câteva ore după ce a postat fotografia, Dumitru Zmău a şters-o de pe contul de Facebook.

zmau

foto Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

hop

Acum 7 ani

nici macar un comentariu nitel rautacios
Raspunde

hop

Acum 7 ani

nici macar un comentariu nitel rautacios.......
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

Mare-i gradina domnului! Umflatul asta retardat e de tot rasul!:)))
Raspunde

....

Acum 7 ani

Macar erau de la Jolidon?
Raspunde

...

Acum 7 ani

superman de botosani te rog du-o inapoi in botosaniul natal pe supewoman care e turcana de sibiu
Raspunde

brand alde

Acum 7 ani

Iata ca , in sfarsit, au si alde ALDE blazon....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus