Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cei care merg pe bicicletă la teatru sunt premiați

Cei care merg pe bicicletă la teatru sunt premiați

O pelerină de ploaie pentru fiecare persoană care alege să meargă la teatru cu bicicleta. Așa s-au gândit reprezentanții Teatrului Gong să susțină strategia Primăriei Municipiului Sibiu pentru un oraș mai verde. Astfel, cei care aleg miercuri, 12 aprilie, să meargă pe bicicletă la reprezentația spectacolului „Apolodor în Deutsch” nu vor pleca cu mâna goală acasă.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu oferă gratuit câte o pelerină – poncho de ploaie tuturor spectatorilor care aleg să vină pe bicicletă la reprezentația spectacolului „Apolodor în Deutsch”, sub direcția muzicală a Adei Milea. Acesta va avea loc miercuri, 12 aprilie, de la ora 18:00.

„Mai multe biciclete și mai puține mașini”

„Teatrul Gong e situat în inima orașului, într-o zonă monument – istoric cu multe sensuri unice. Traversarea centrului istoric pe bicicletă ar trebui să fie o activitate plăcută alături de familie sau prieteni. Din acest motiv ne dorim, mai ales că a venit primăvara, să vedem mai multe biciclete și mai puține mașini parcate în fața teatrului nostru”, spune Adrian Tibu, managerul teatrului.

Spectatorii care vor alege să vină pedalând la teatru își vor putea parca bicicletele în curtea interioară a teatrului, cu intrare din str. Moș Ion Roată.

O aventură muzicală

Antrenant și plin de umor, spectacolul invită publicul într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. „ Apolodor în Deutsch e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană”, a declarat Ada Milea, în timpul repetițiilor.

Spectacolul – concert de la Sibiu este construit în limba germană, cu intervenții în limba română, dar și cu supratitrare, pentru a păstra fluiditatea textelor lui Gellu Naum și pentru a-i ajuta pe cei care nu înțeleg foarte bine limba germană să deslușească sensul poveștii recompuse pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu.

Producția de la Sibiu este o adaptare după „Cartea cu Apolodor” a lui Gellu Naum, un text unic în cultura română, inventiv și valoros atât după criteriile poeziei mari, cât și după rigorile specifice literaturii celor mici. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute.

Accesul publicului la această reprezentație se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, campania-i in colaborare cu chinezii aia, zi-i sa-i zic?... Da' pe cei care doar "merg" pe cand-i premiati?...
Raspunde

n e-biciclista

Acum 7 ani

Eu dacă mă urc pe bici .... CAD !
Raspunde

n e-biciclista

Acum 7 ani

Nu vreau sa merg fără mâini și picioare la ... TEATRU !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus